To je to što me zanima!

'Brzi i žestoki 8' nam donose još više detonacija i eksplozija

Njihova obitelj je razorena, uništena dolaskom osobe koja ne preza ni od čega da bi postigla svoj cilj. Svi će se suočiti s kušnjama kao nikada do sad, brže i žešće no ikad
Vidi originalni članak
Od obala Kube i ulica New Yorka do ledenih ravnica arktičkog Barentskog mora, elitna snaga će pokušati zaustaviti anarhiste i dovesti kući čovjeka koji je stvorio njihovu obitelj. Osmi nastavak legendarne franšize, 'Brzi i žestoki 8', vraća nam se na krilima filma 'Brzi i žestoki 7' iz 2015. godine.

Te godine je sedmi nastavak eksplozivne franšize uspio doseći milijardu dolara na svjetskom box-officeu bez ikakvog problema, kao i postati šesti najveći naslov svih vremena, pa je bilo za očekivati da ćemo dobiti i osmi nastavak franšize. A kakav bi to nastavak bio kada se u njemu ne bi detoniralo na sve strane, kao i kada ne bi obilovao eksplozijama?

Pogledajte video

Vin Diesel se vraća i u ovom nastavku s Dwayneom Johnsonom, Jasonom Stathamom, Michelle Rodriguez, Tyreseom Gibsonom, Chrisom “Ludacris” Bridgesom, Nathalie Emmanuel, Elsom Pataky i Kurtom Russellom. A s Charlize Theron, u novom nastavku će im se pridružiti Scott Eastwood i dobitnica nagrade Oscar Helen Mirren. Redatelj filma je F. Gary Gray (Straight Outta Compton), a producenti su Neal H. Moritz, Michael Fottrell i Diesel.

Film Brzi i žestoki 8, u distribuciji Blitza, u kina stiže u travnju 2017. godine.

Idi na 24sata

Komentari 2

  • Danmax 04.03.2017.

    Film za djecu

  • pulizg 03.03.2017.

    Stao sam na polovici prvog dijela

Komentiraj...
Vidi sve komentare