To je to što me zanima!

Brzi i žestoki Vin Diesel ne zna izaći iz svog parkirnog mjesta

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video
U filmovima za volanom radi vratolomije o kakvima mnogi mogu samo sanjati, a u stvarnom životu Diesel je osrednji, ako ne i loš vozač. Bolna točka mu je parkiranje
Vidi originalni članak

Govori mi na koju stranu da smotam volan i onda ću pričati s tobom. Što ti se čini, jesam li na dobrom putu da se isparkiram, pitao je zabrinuti Vin Diesel (44) paprazza koji ga je snimao nakon što je izašao iz teretane. 

Glumac poznat po akcijskim hitovima 'Brzi i žestoki' u kojima sleti autom s litice i preživi, vozi se ispod kamiona i radi vratolomije o kakvima možete samo sanjati, u stvarnom životu zapravo je osrednji, ako ne i loš vozač. 

Naprijed-nazad-naprijed-nazad i tako u nedogled vozikao se Diesel po parkiralištu jer nije znao kako da svoj terenac isparkira iz mjesta na koje je parkirao. 

Idi na 24sata

Komentari 14

  • ulaLA_1 30.09.2011.

    i corava baba vidi da se zajebava s njima...a ako i nezna vozit-ja mu se nudim da ga vozim :) puna usluga...:) mljac :))))

  • dbzy 30.09.2011.

    lik se zajebava sta se lozite beze

  • SekaAllTimeLow 29.09.2011.

    a šta su mislili da se on zapravo u filmu okreće onak s autima il ne daj bože, ko u xXx, skače s autom i padobranom s mosta?

Komentiraj...
Vidi sve komentare