To je to što me zanima!

Bublé presretan: Naš sin (3) je pobijedio rak, sad se oporavlja

Maleni Noah, trogodišnji sin glazbenika Michaela Bublea pobijedio je rak jetre, potvrdila je to sestra Michaelove supruge. Roditelji dječačića su presretni, a Noah se uspješno oporavlja
Vidi originalni članak

Pjevač Michael Buble (41) i argentinska glumica Luisana Lopilato (29) prošle su godine u studenom objavili da njihov sin Noah (3) boluje od raka jetre. Sin glazbenika zatim je krenuo na kemoterapiju, a liječnici su njegovim roditeljima rekli da maleni ima 90 posto šanse da potpuno pobijedi bolest. 

Pjevač i njegova supruga cijelu su obitelj preselili u veću kuću u Kanadi, u kojoj su izgradili posebnu sobu za liječenje. 

Nakon manje od tri mjeseca kemoterapije, rak je nestao, potvrdila je Daniela Lopilato, sestra Michaelove supruge. 

- Noah se oporavlja i jako smo sretni zbog toga. Roditelji će se obratiti javnosti s lijepim vijestima kada će biti spremni - rekla je Daniela argentinskom novinaru Tomasu Denteu, koji tvrdi da mu je još jedan izvor rekao da je Luisiana rekla: 'Rak je nestao'. 

Buble i Lopilato vjenčali su se 2011. godine i osim Noah, imaju i sina Eliasa koji je u siječnju napunio jednu godinu. 

Kanadski pjevač u prosincu je trebao prezentirati nagradu na dodjelama nagrada BRIT Awards, ali je otkazao zbog sinovog zdravstvenog stanja. 

Idi na 24sata

Komentari 10

  • 03.02.2017.

    U ovom slučaju roditelji sretni što im je dijete ozdravilo..a s druge strane ima onih kojima je spol djeteta važniji od toga da im dijete bude zdravo..

  • Filomena 03.02.2017.

    dušo malena, neka te zdravlje posluži svakoga dana i to jako, jako dugo.. sretno !

  • b0b0 03.02.2017.

    wow, rak jetre sa 3 godine? To još nisam čuo do sada. Ali eto barem je u ovom slučaju dobro završilo...

Komentiraj...
Vidi sve komentare