To je to što me zanima!

Bubleov sin Noah (3) ima čak 90 posto šanse za ozdravljenje

MALENI BORAC Sin Michaela Bublea i Luisane Lopilato krenuo je u borbu protiv opake bolesti. Maleni Noah boluje od raka jetre, a šanse za ozdravljenje su mu jako dobre
Vidi originalni članak

Michael Buble (41) i Luisana Lopilato (29) objavili su da njihov sinčić boluje od raka, nešto kasnije argentinski časopis Gente pisao je kako su liječnici potvrdili da se radi o raku jetre te da je maleni već krenuo na kemoterapiju koja bi trebala trajati četiri mjeseca.

Isto tako, u spomenutom časopisu stoji da su roditelji ovu groznu vijest saznali 1. studenog te da Noah treba kemoterapiju, ali i da postoji mogućnost da će morati na operaciju kako bi liječnici uklonili tumor. Ipak, šanse da maleni pobijedi opaku bolest su čak 90 posto.

Podsjetimo, kanadski pjevač i argentinska glumica vjenčali su se 2011. godine i imaju dvoje djece - Noaha i Eliasa, koji je rođen u siječnju ove godine.

Idi na 24sata

Komentari 12

  • alexkler 10.11.2016.

    Bože mu pomozi M Buble ima Bogom dani glas ,jedan od najljepših na Svijetu i on je dobar čovjek i vjerujem i supruga,naše molitve su s njima

  • montello 10.11.2016.

    teško mi je ovo čitat,

  • *Montenegro Diamantes* 10.11.2016.

    ..A jel? moguće?..ja kad ovako nešto pročitam..razbolim se..mrvica mala-/

Komentiraj...
Vidi sve komentare