To je to što me zanima!

Bubnjar Magazina: 'Još sam slijep, ali vjerujem u oporavak'

Ante Miletić brzo se oporavio od teškog moždanog udara. Pustili su ga na kućnu njegu. Bio je 21 dan u bolnici jer je imao težak moždani udar
Vidi originalni članak

Dobro sam i sad se moja obitelj ponovno treba naviknuti da sam s njima, šali se Ante Miletić (62).

Bubnjar grupe Magazin 21 dan bio je u bolnici jer je imao težak moždani udar, a jučer su ga pustili kući. Oporavio se, dodaje, vrlo brzo, ali od posljedica moždanog udara vid mu se nije vratio.

- Slijep sam, ali ne brinem se jer su mi liječnici rekli da se vid najsporije vraća. Samo treba biti strpljiv - kaže Ante.

Bolničke dane pamti po veselju prijatelja koji su mu svaki dan dolazili u posjet. Oporavak se vidio iz dana u dan i svi su, dodaje glazbenik, bili radosni radi toga.

- Tonči Huljić s mojim je Magazinom došao među prvima u bolnicu. Ma, svi su kolege došli, ponekad je bila prevelikla gužva u sobi - kaže bubnjar. Bolest je sve iznenadila jer Ante ne pije i ne puši, uvijek je, dodaje, zdravo živio.

Nekoliko dana prije nego što je izašao iz bolnice Ante je zabavljao sestre i liječnike pjevajući im.

- Zabavljao sam i prijatelje koji su me posjetili. Htio sam ih sve nasmijati kad su mi bili tako dobri. Stara sam čvrga, ne predajem se lako. Veseljak sam i ne priznajem zapreke. Mislim da se ni u najtežim trenucima ne smije gubiti vedar duh - kaže Ante. Žali što neće s bendom svirati za Novu godinu. U Magazinu je 31 godinu i ovo je prvi put da su za njega morali tražiti zamjenu.

- Za Novu ću doma zalumpati s obitelji. Kako drugačije? - kaže Ante.

Idi na 24sata

Komentari 10

  • bbbdado 01.01.2015.

    Sretan oporavak

  • ojdimidojdimi 31.12.2014.

    nadam se da ćeš opet bubnjati dugo, dugo..................................

  • St. Jimmy 31.12.2014.

    Što reći, puno sreće, brz i potpun oporavak želim i što prije natrag u bend. I sretnu Novu želim. Uvijek sebi i drugima želim samo zdravlja, sve ostao se već nekako sredi.

Komentiraj...
Vidi sve komentare