To je to što me zanima!

Buduća mama Ljupka Gojić ošišala se nakon 14 godina

Manekenka je imala dugu kosu zbog posla. Kako je sad trudna, napokon je mogla skratiti frizuru. Ljupka je otkrila i da se navikla na život u Japanu
Vidi originalni članak

Trudna manekenka (27) na drugu večer Dove Fashion.hr-a u staroj tvornici Zagrepčanka došla je sama. Suprug Mihael Mikić (29) je u Japanu, gdje igra za tamošnji prvoligaški klub Sanfrecce Hiroshima. Ljupka Gojić je dugu kosu odrezala do ramena. Dužinu kose nije dirala od 13. godine, otkad se bavi manekenstvom.
- Napokon sam to mogla napraviti. Dosad sam radila i kosa mi je morala biti duga. Sad sam trudna sedam mjeseci i sad smijem. Dok se ja oporavim, narast će. Ne mislim baš odmah iz rodilišta ići raditi - našalila se Ljupka. Namjerava nastaviti s manekenskom karijerom nakon što rodi. Kosu, kaže, nije sačuvala za uspomenu. Posljednjih dana pisalo se da Ljupka čeka curicu, no ona to nije htjela potvrditi. Ljeto je provela u Hrvatskoj, a prije njega četiri mjeseca bila je u Japanu kod supruga. Za kraj, otkrila je da će ipak roditi u Zagrebu.

Idi na 24sata

Komentari 9

  • citizen 26.09.2009.

    100 tretmana + pola kile sminke ....i svaka bi bila kao LJupka ...nis posebno

  • Sokol_zg 26.09.2009.

    neznam al meni ona fakat nije zgodna

  • teaa 26.09.2009.

    ljupka je baš prava manekenka i vjerujem da će još dugo raditi jer joj super ide, zašto ne kad može Heidi Klum pored 3 djece i sa 37g ili Linda Evangelista u sa 46? samo naprijed ljupka!

Komentiraj...
Vidi sve komentare