To je to što me zanima!

Budućnost im je postala jasna: 'Kuća od karata' se nastavlja

Premda u posljednjoj, šestoj sezoni serije 'Kuća od karata', nećemo više gledati Kevina Spaceyja u glavnoj ulozi, serija će se nastaviti uz glumicu Robin Wright u ulozi naslovnog lika
Vidi originalni članak

Nakon što je odvjetnica Pauline Micelli objavila datum kada dolaze novi detalji serije 'Kuća od karata', svi ljubitelji su obilježili datum i s nestrpljenjem očekuju. Iako je u pitanju bio 8. prosinac, do odluke o nastavku snimanja došlo je značajno ranije.

Kako smo već rekli, datum je svakako određen da bi se što manje vremena i novca gubilo praznim hodom. Ipak, političke igre u 'Kući od karata' moraju se nastaviti, a i Netflix vjerojatno želi nastaviti zarađivati svoje novce. Tako ćemo posljednju, šestu sezonu serije pogledati u ranim danima 2018. godine. U glavnoj ulozi nastupit će Robin Wright, koja u seriji glumi suprugu glavnog lika Franka Underwooda.

Underwooda je do nedavno glumio Kevin Spacey, no zbog problema s raznim optužbama o zlostavljanju i spolnim napadima postao je vrlo nepoželjna osoba. Netflix je s glumcem raskrstio još početkom studenog, kada su naglasili da nemaju namjeru nastaviti produkciju serije ako je i Spacey uključen. Uz to, otkazali su i Spaceyjev film 'Gore', koji je bio u posljednjim danima postprodukcije.

Koliko će kvalitetna biti šesta sezona, s osam epizoda, vidjet ćemo početkom naredne godine.

Idi na 24sata

Komentari 2

  • Dennyy 07.12.2017.

    No Spacey, no House of Cards.. ja sam zavrsio s tom serijom.. sto se mene tice, ne moraju dalje sninati ako njega nema.. to mi je bilo isto kao kada su Sheena izbaciliti iz Two and Half man-a i odlucili nastaviti dalje snimati.. nakon 2 sezone su i sami skuzili da vise nitko to ne prati i otkazali seriju

  • Laetitia 05.12.2017.

    Nece to biti ta serija vise...

Komentiraj...
Vidi sve komentare