To je to što me zanima!

Budućoj princezi Kate Middleton se ne da raditi

Kate želi putovati ili izgraditi karijeru kao fotograf. U prodavaonici gdje je dala otkaz još čuvaju njeno radno mjesto u slučaju da se odluči vratiti
Vidi originalni članak

Djevojka britanskog princa Williama, Kate Middleton (25), dala je otkaz u trgovini Jigsaw. Prijateljima je rekla da "želi više vremena za sebe". To joj je bio prvi posao nakon što je u lipnju 2005. diplomirala na prestižnom fakultetu St Andrews. Njeni bivši kolege tvrde kako je Kate zahtijevala da radi samo četiri dana u tjednu.
- Oduvijek su je tretirali drukčije od ostalih zaposlenika. Nije se previše isticala u poslu niti se trudila dobro raditi. Nikada nije radila puno radno vrijeme, bilo joj je važnije putovati po svijetu s dečkom. To što sada uzima 'vrijeme za sebe' očekivano je i smiješno jer je to uvijek radila - kažu njeni bivši kolege. Njen otkaz tumači se kao priprema za zaruke s Williamom. Nagađa se da će to biti početkom 2009. kad William završi služenje u vojsci.
- Čini se kako Kate samo krati vrijeme dok je William ne zaprosi i ne postane princeza - kažu Willovi prijatelji.

Idi na 24sata

Komentari 2

  • Keira 09.11.2007.

    bas zato sto se jadna nije nicime isticala, mora prestati raditi...uostalom, imat ce ljude koji ce raditi za nju...samo ce biti fora ako ju William ostavi :)

  • user_2215 09.11.2007.

    pa jel princeza il nije....

Komentiraj...
Vidi sve komentare