To je to što me zanima!

Bujna Claudia objavila je fotku u znak podrške 'vatrenima'. Sve je Photoshop - osim dvije stvari

S obzirom na to da se neprestano komentiralo jesu li Claudijine grudi prave ili nisu, krajem lipnja napravila je ultrazvuk i priložila nam nalaz kao dokaz
Vidi originalni članak

Anđelica Claudia pazit će na našu momčad na utakmici, napisala je Claudia Rivier (25). Slavonska influencerica sa zagrebačkom adresom objavila je najgolišaviju fotografiju dosad u znak podrške Vatrenima.

POGLEDAJTE VIDEO:

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Pozirala je u gornjem dijelu bikinija s prepoznatljivim hrvatskim motivom, crveno-bijelim kockicama, minijaturnoj suknji načinjenoj od resica te s velikim navijačkim krilima.

U prvom planu bile su bujne grudi, za koje je utvrđeno da su prirodne, te bokovi. Komplimenti su se, kao i uvijek, samo nizali, a u nekoliko sati uspjela je prikupiti više od 16 tisuća lajkova.

'Seksi anđeo', 'Obožavam tvoje obline', 'Bez teksta sam', 'Najseksi navijačica', 'Izgledaš prekrasno', pisali su joj oduševljeni pratitelji.

BAKA MRAZ Bujna Claudia ispred božićnog drvca priuštila fanovima scenu za pamćenje: 'Odlične kuglice!'

S obzirom na to da se neprestano komentiralo jesu li Claudijine grudi prave ili nisu, krajem lipnja napravila je ultrazvuk i priložila nam nalaz kao dokaz. 

- Sve to u svrhu razotkrivanja gorke istine jesu li moje grudi prirodne ili nisu, odnosno jesu li uvećane jednom od metoda povećavanja grudi - rekla je tada. Doktor koji ju je pregledao rekao je da se radi o prirodnim grudima. 

- Riječ je o zdravim i normalnim dojkama u kojima nema nikakvog silikona niti lipotransfera. Dojke su uredne i zdrave, imaju vezno tkivo i mast te nema nikakvih uvećanja. I sve je prirodno 'kao od majke rođeno' - otkrio je doktor prilikom pregleda.

Idi na 24sata

Komentari 24

  • _Varešak_ 11.12.2022.

    Navijačige,sve su ine uste,razlikiju se samo u pet deka,

  • max2017 09.12.2022.

    preuhranjena,....koliko sam čuo od doktora termin,.....baš su me nasmijali dijagnozom na finjaka

  • Obi wan kenobi 09.12.2022.

    Ova može nadojiti pola imigranata

Komentiraj...
Vidi sve komentare