To je to što me zanima!

Bujna Scarlett: Jedan pogled u dekolte i jasno je da je trudna

'PROPUPALA' Iako joj je trbuščić zasad tek blago zaobljen, dekolte joj je bujniji no ikad. Atribute je stavila 'na izvolte' u pripijenoj crnoj čipkastoj suknji i bijeloj košulji
Vidi originalni članak

Glumica i francuski novinar Romain Dauriac zaručili su se prije nešto više od šest mjeseci. Izvori bliski Scarlett Johansson (29) otkrili su da je glumica trudna, a blaženo stanje već je počelo i mijenjati njeno tijelo.

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Naime, Scarlett je poznata po bujnim grudima, a na premijeri filma 'Captain America: The Winter Soldier', čiji producenti su potvrdili glumičinu trudnoću, u Los Angelesu pokazala je da su joj atributi sada još zanosniji. Odjenula je pripijenu čipkastu suknju u kojoj joj se sasvim blago nazirao trbuščić, no u uskoj čipkastoj košulji grudi su joj zato izgledale još bujnije nego inače.

Idi na 24sata

Komentari 72

  • luka nola 15.03.2014.

    "Atribute je stavila na izvolte"-primjer tipičnog "balkanskog" novinarstva.Kao drugo Scarlett nije poznata samo po svom seksipilu,već po svom nenadmašnom glumačkom talentu kojeg vi ozbiljni novinari niste uočili pored svih tih oblina.A kao treće,jedna od najljepših glumica na svijetu.

  • strmi007 14.03.2014.

    uistinu najljepša žena svijeta

  • blagii 14.03.2014.

    Dajte ju nama!

Komentiraj...
Vidi sve komentare