To je to što me zanima!

Bujnoj starleti ne treba odjeća: Kim K. je pokazala sve adute

MUZA Reper je toliko zaluđen ženom da izrađuje jakne na kojoj je njena fotografija na kojoj polugola igra tenis. Kim i Kanye su zajedno ‘teški’ gotovo dvije milijarde kuna
Vidi originalni članak

Kim je preozbiljno shvatila trend nošenja donjeg rublja za večernje izlaske. Ovo izgleda kao da se body susreo s negližeom, a još uz to čini se kao da će prsnuti.

Jedan je to od suzdržanijih komentara modnih kritičara. Nakon rođenja drugog djeteta, sina Sainta prije deset mjeseci, Kim Kardashian (35) je mahnito vježbala kako bi se vratila na nekadašnju težinu. No, uz to je pazila da se ne smanji njezin zaštitni znak, velika stražnjica. 

Otkako je ponovno fit ne prestaje iznenađivati modnim eskapadama. U dnevnim kombinacijama obavezno izostavlja grudnjak, a u večernjim je odlučila izostaviti sve, osim korzeta u kojem je pratila muža, repera Kanye Westa (39) na koncertu u Miamiju. 

Iako je moćna i bogata, Kim je često pri vrhu lista najneukusnije odjevenih poznatih žena. Glumica Bette Midler (70) svoju je kokoš nazvala Kim.

- Razlika je u tome što je moja kokoš pametnija - kaže Midler. 

Iako Kim nije talentirana za pjevanje niti glumu, ove je godine zaradila 270 milijuna kuna samo na videoigrici. U njoj igrač kreira celebrityja po svom ukusu, koji postaje najbolji Kimin prijatelj i zajedno pokoravaju Hollywood.

Idi na 24sata

Komentari 225

  • Amazonka_1 24.09.2016.

    Prelijepa i prava zena!

  • Uglly-Unruly 19.09.2016.

    ovako bih joj i ja mogao biti stilist,,,ali što je na njoj sexi ?!

  • Judita👥 19.09.2016.

    stvar je u tome što zna da što god odjenula postaje hit, tj da će ju milijuni kopirati.to je stvar u glavi, klika:)samopouzdanje i sl.realno ima jako lijepu facu, toga je svjesna tijelo je sasvim ok, privlačno , definitivno zavodljivije od alesandre ambrossio.

Komentiraj...
Vidi sve komentare