To je to što me zanima!

Bulić uoči turneje: Sanjkanje je dio priprema, baš sam sretan

Mate Bulić turneju je nazvao "Ja sam na te ponosan" koji izvodi s Tarapana bendom. Pjesma do sad ima više od 5,3 milijuna pregleda na YouTubeu
Vidi originalni članak

Počele su i fizičke pripreme za turneju. Sretan sam ko malo dijete, našalio se Mate Bulić (62).

POGLEDAJTE VIDEO:

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Pjevač je na društvenim mrežama objavio fotografiju sa sanjkanja. Dobro utopljen u zimsku odjeću kralj dijaspore uživa u snijegu. Opustio se uoči turneje “Ja sam na vas ponosan”, koja kreće u veljači, a obuhvaća Split, Osijek i Zagreb,  I to je, smatra, dio priprema za turneju, za koju kaže da će biti spektakl.

- Godinama već publici dugujem velike, dvoranske koncerte. Ranije nismo stigli. Turneju sam nazvao ‘Ja sam na vas ponosan’ i to je moja zahvala ljudima koji me prate sve ove godine - kaže Mate Bulić i dodaje kako već sad vrlo emotivno proživljava ova tri koncerta.

NAJAVIO TURNEJU Bulić: Siguran sam, iza mene su ljudi koji me prate otpočetka

- Sve o čemu sam sanjao kao dječak sad se ostvarilo - kaže.

Došao je na vrh, bio na velikim pozornicama pod svjetlima reflektora, pjevao na najvećim spektaklima u najvećim dvoranama i na svim kontinentima. O tome je, priča, sanjao, a sve mu se to ostvarilo. 

- Uz to mi je Bog dao zdravlje, podario mi obitelj i onda bi čovjek bio zaista skroman kad bi kazao da nije napravio puno - rekao je Mate.

Turneju je nazvao po svom hitu "Ja sam na te ponosan" koji izvodi s Tarapana bendom. Pjesma do sad ima više od 5,3 milijuna pregleda na You Tubeu. Matin spektakl počinje 20. veljače u splitskoj Areni, a samo dva dana kasnije seli se u Osijek u Gradski vrt. Trijumfirat će 29. veljače u Zagrebu u dvorani Dražena Petrovića. 

POGLEDAJTE VIDEO:

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

 

Idi na 24sata

Komentari 7

  • škver 23.01.2020.

    Mate,vidimo se 20. veljače u Splitu! Ja sam na te ponosan!

  • garobul 23.01.2020.

    Uzmi si Kolindu za prateci vokal..

  • plik 23.01.2020.

    a kad pročitam "kralj dijaspore", trćkalicu dobim... koji i čiji fakn "kralj"..

Komentiraj...
Vidi sve komentare