To je to što me zanima!

Buntovnu rođakinju Williama i Harryja proglasili su najljepšom članicom kraljevske obitelji

Ova ljepotica je prije pet godina počela krasiti naslovnice časopisa, a njihov svaki naslov išao je u istom smjeru. 'Najljepša članica kraljevske obitelj' pisalo je
Vidi originalni članak

Manekenku Lady Ameliju Windsor (25), muzu slavnog dvojca Dolce & Gabbana, ali i članicu britanske kraljevske obitelji, prozvali su najseksepilnijom članicom obitelji. 

POGLEDAJTE VIDEO:

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Naime, Lady Amelia trenutno je 41. u nisu nasljeđivanja britanskog prijestolja, a mnogi je smatraju buntovnom zbog ponašanja u javnosti i tetovaža koje krase njezino tijelo.

POVJERAVALA MU SE Princ Philip u pismima princezi Diani potpisivao se kao 'tata'

Ova ljepotica je prije pet godina počela krasiti naslovnice časopisa, a njihov svaki naslov išao je u istom smjeru. 'Najljepša članica kraljevske obitelj' pisalo je. 

Gotovo i nema modne revije koju Lady Amelia ne nosi ili dizajnera s kojim ne surađuje. I dok ostali članovi kraljevske obitelji izbjegavaju korištenje društvenih mreža, manekenka je na svojima vrlo aktivna. Na Instagram profilu prati je preko 87 tisuća ljudi.

PREVIRANJA KRALJEVSKE OBITELJI Princeza Margaret bila je Lady Di najveća podrška, ali nakon intervjua je Dianu 'prekrižila'...

Amelia i prinčevi Harry i William rođaci su u trećem koljenu. Ona je kći Georgea Windsora, grofa od St. Andrewsa, i učiteljice povijesti Sylvane Tomaselli, te unuka vojvode od Kenta.

U doba kada su njezini roditelji odlučili stupiti u brak, otac George morao se odreći svoje pozicije u redu za nasljedstvo jer je njegova buduća supruga imala brak iza sebe. No, 2013. taj akt je promijenjen, a Georgeu vraćen njegov redni broj za tron. 

Idi na 24sata

Komentari 12

  • salaluna5 17.04.2021.

    tko ju napravio , dobro zišla

  • salaluna5 17.04.2021.

    čija če bit

  • Ad astra 16.04.2021.

    Ko bi rec da je Engleskinja

Komentiraj...
Vidi sve komentare