To je to što me zanima!

C. Rooney na hodočašću u Lurdu zbog bolesne sestre

Žena nevjernog nogometaša s obitelji hodočasti u Lurdu gdje se moli za bolesnu sestru Rosie koja ima neizlječiv poremećaj mozga, Rett sindrom
Vidi originalni članak

Coleen Rooney (24), supruga nevjernog nogometaša Waynea Rooneya (24), s roditeljima i desetomjesečnim sinčićem Kaijem hodočasti u Lurdu na jugozapadu Francuske. Prijatelji žene nogometaša Manchester Uniteda kažu da se Coleen iz svetog mjesta planira vratiti sa svetom vodom za svoju sestru Rosie (12) koja ima neizlječiv poremećaj mozga, Rett Syndrom. Katolici vjeruju da ta voda ima ljekovita svojstva, a posjetila je i spilju u Lurdu gdje se napisane molitve ostavljaju u jednoj kutiji.
- Coleen je nekoliko puta posjetila Lurd. Roditelji su je tamo vodili kad je bila jako mala, posjetila ga je i s djecom iz lokalne crkve te sa sestrom Rosie prije dvije godine - izjavio je jedan prijatelj. Nedavno je mužu, koji ju je varao s prostitutkom Jenny Thompson (21) dok je bila trudna, oprostila nevjeru. Rooney nije otputovao s njom jer je ostao kod kuće zbog priprema za utakmicu s Liverpoolom. Spasili su svoj 18-mjesečni brak, a Rooney je morao obećati da neće više nikad 'zastraniti'.

Idi na 24sata

Komentari 3

  • predsjednik03 20.09.2010.

    da SALOMA a od kad je ta kuća njezina? koliko dugo? je živjela u njoj i prije Rooneya? nije! informiraj se

  • saloma 20.09.2010.

    @predsjednik, trebao si se više raspitat ili barem proguglat o njenoj obitelji prije negoli si komentirao. njeni nisu siromašni i nisu jadna radnička obitelj. de, pogledaj kuću njenih roditelja. nisu teški bogataši, ali su imućni. i ona je ta koja je bila bogata prije negoli se rooney probio. tako da ona sigunro ne treba njegov novac da bi pomagala sestri.

  • predsjednik03 20.09.2010.

    zato se ona i spetljala sa njim - lova i lova - bolesnu sestru ima na koju nažalost masu love odlazi na lječenja i druge stvari , starci to ne mogu priskrbiti jer su radnici, nemaju svoj biznis , nisu privatnici - dolazi iz jedne radničke obitelji gdje si ne mogu prijuštiti mnogo toga ... eto sada vidim ja kako je dobro upecala ovog bogataša, a najpametniji potez joj je bio udaja! imaće ona i za seku i starce i svoje potrebe!

Komentiraj...
Vidi sve komentare