To je to što me zanima!

C. Sheen: Nisam pucao u Kelly Preston, ona se sama ozlijedila

Glumac je 1990. godine bio u vezi sa sadašnjom suprugom Johna Travolte Kelly Preston. Otkrio je da se ozlijedila jer je slučajno ispalila hitac iz njegova pištolja
Vidi originalni članak

Charlie Sheen otkrio je tijekom nastupa u sklopu svoje turneje 'My Violent Torpedo of Truth/Death Is Not An Option tour' da 1990. godine nije pucao u svoju tadašnju zaručnicu Kelly Preston. Glumac je u Vancouveru u ponedjeljak obožavateljima rekao da je sadašnja supruga glumca Johna Travolte tada sama ispalila hitac iz pištolja i da on nije imao ništa s tim. Kaže da se u tom trenutku nalazio u prizemlju i pripremao kavu.

- Mislio sam da je još gore i da spava. Čuo sam pucanj i pomislio da je to napokon učinila. Mislio sam da se ubila i da će mene okriviti zbog toga. Došao sam gore i vidio sam je golu na stepenicama, držala se za zglob, gledala u mene prepuna krvlju - rekao je glumac.

Charlie je rekao da je glumica slučajno ispalila hitac iz pištolja koji je bio u džepu njegovih hlača. Nakon toga je, kako tvrdi, pukla wc školjka, a ozlijedila ju je jedna od krhotina.

- Ljudi godinama misle da sam pokušao ubiti Kelly Preston - pojadao se Charlie.

Kelly je nedavno za časopis People rekla da je Charlie dobra osoba i sjajan čovjek te da se tijekom njihove jednogodišnje veze nije drogirao i pio.

Idi na 24sata

Komentari 0

Komentiraj...
Vidi sve komentare