To je to što me zanima!

Cajka je u 'luksuznom' zatvoru: Može trenirati, ići na frizure, čitati knjige i gledati televiziju

Preko noći su zatvorenice u svojim ćelijama, dok su im preko dana na raspolaganju zajedničke prostorije poput kuhinje, dnevnog boravka, kantine, knjižnice. teretane, salona za uljepšavanje...
Vidi originalni članak

Srpska pjevačica Romana Panić (45) već nekoliko dana boravi u zatvoru u australskom gradu Brisbaneu jer je opljačkala bankomate skupa s agentom za prodaju nekretnina Filipom Mrkajićem (40). 

POGLEDAJTE VIDEO: Pljačka zlata u Zagrebu

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Srpski mediji doznali su kako izgledaju australske ćelije. Na stranici zatvora u kojem se nalazi pjevačica piše da se zalažu za poštovanje ljudskih prava pa zatvorenici imaju pristojne uvjete. U ćelijama borave najviše dvije robijašice.

Pored kreveta u zatvorskoj ćeliji nalazi se radni stol na kojemu je televizor, a u drugom dijelu prostorije je toalet i umivaonik. 

Preko noći su zatvorenice u svojim ćelijama, dok su im preko dana na raspolaganju zajedničke prostorije poput kuhinje, dnevnog boravka, kantine, knjižnice. Mogu i trenirati u teretani te se sređivati u salonu za uljepšavanje. Posjete se odvijaju dvaput dnevno u trajanju od sat vremena, no svi se moraju najaviti unaprijed.

Idi na 24sata

Komentari 1

  • sexy_trubadur 02.07.2020.

    znaci ipak jer dosla do stana...

Komentiraj...
Vidi sve komentare