To je to što me zanima!

Cajka ne stigne jesti, puno radi, a na snimanju se onesvijestila

Doktori su je pregledai i ustanovili kako je sve u redu, ali joj je organizam iscrpljen. Dali su joj infuziju i prepisali terapiju. Naravno, treba i odmarati, što ona nikako ne stigne, rekao je izvor blizak pjevačici
Vidi originalni članak

Srpska folk pjevačica Ana Nikolić (41) u roku od četiri mjeseca smršavila je više od 35 kilograma. Još je uvijek na rigoroznoj dijeti, piše srpski Kurir. Bila je na snimanju spota u Maroku te nije stigla jesti te joj je pozlilo.

- Ona se sto puta dnevno presvlači, promijeni šminku, frizuru, stalno ne stigne jesti. Malo spava, puno radi i zbog toga se onesvijestila.  Na snimanju samo nazdravi s ekipom i popije čašu vode da dođe k sebi, u međuvremenu ništa ne jede - rekao je izvor.

ANA NIKOLIĆ Smršavjela 30 kila pa pokazala pločice: Cajka očarala izgledom

- Kad se onesvijestila na snimanju stavili su je u auto i odvezli u najbližu bolnicu. Doktori su je pregledali i ustanovili kako je sve u redu, ali joj je organizam iscrpljen. Dali su joj infuziju i prepisali terapiju. Naravno, odmor, što ona nije ispoštovala jer mora završiti sve što je planirala - dodao je. 

Naime, nakon što se udebljala tokom trudnoće, pjevačica je mjesecima bila na strogoj dijeti i strogo je trenirala. Međutim, mišljenja oko njenog izgleda sada su podijeljena. Neki joj sada kažu da je previše mršava.

- Ani su se smučile prozivke da je debela! Zalogaje su joj brojali i pratitelji na društvenim mrežama, i mediji, pa i bliski ljudi. Pukao joj je film prije četiri mjeseca, kad me je pozvala i rekla: 'E dosta je bilo!'- rekla je Anina prijateljica za srpske medije te je dodala: 'Istog dana je pozvala i mamu Miljanu, koja ima svoju teretanu, i tražila da zajedno treniraju. Njezina majka joj je odmah napravila program vježbi'. Osim što je krenula intenzivno trenirati, cajka je morala promijeniti i prehranu.

U početku je na mnoge načine pokušavala skinuti višak kilograma, ali većina je bila bezuspješna. Mukotrpni i iscrpljujući treninzi tada joj nisu pomogli, a jedno od mogućih rješenja bila je liposukcija.

POGLEDAJTE NOVU EPIZODU SERIJALA 'ZENZACIJA':

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

 

 

 

 

Idi na 24sata

Komentari 62

  • _Varešak_ 02.02.2020.

    Samo neka tako nastavi,kada odapne pare joj neće trebati.

  • Lord Prophet 02.02.2020.

    Kakva je to bomba bila prije 5-10 godina

  • 02.02.2020.

    Ma koga boli neka stvar za ovu?? Ima li osim sporta nesto normalno za pročitati??

Komentiraj...
Vidi sve komentare