To je to što me zanima!

Cameron Diaz se vraća glumi nakon 8 godina: Nervozna sam!

Glumica se službeno vraća iz mirovine u novom filmu, prikladnog naziva, 'Natrag u akciju', u kojem joj se pridružuje i Jaime Foxx
Vidi originalni članak

Nakon što se 2014. godine povukla iz filmske industrije i odlučila se posvetiti sebi i obitelji, Cameron Diaz (49)  se vraća glumi. 

POGLEDAJTE VIDEO:

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Glumica se službeno vraća iz mirovine u novom filmu, prikladnog naziva,  'Natrag u akciju'. Netflix je prije 2 dana najavio da će Diaz i Jamie Foxx (54) glumiti zajedno u nadolazećoj akcijskog komediji. Glumački duo već je surađivao na filmu 'Annie' iz 2014. godine, što je ujedno bio i posljednji film u kojem je Diaz glumila prije nego se povukla u mirovinu. 

Kako bi joj olakšao povratak na posao koji nije radila 8 godina, Foxx je imao savjet za kolegicu da joj pomogne u tom procesu.

- Tako sam nervozna trenutno. Hodam po sobi i uzbuđena sam ali ne znam kako to učiniti, znaš? - rekla je Diaz u pozivu s Foxxom, koji je on objavio na društvenim mrežama.

SLAVE 7. GODIŠNJICU BRAKA Suprug Cameron Diaz raznježio pratitelje emotivnom objavom: Ovo je obitelj kakvu sam sanjao

Naime, Foxx je u poziv uključio igrača američkog nogometa, Toma Bradyja (44), koji ima iskustva u vraćanju na stari posao nakon pauze. 

-  Pričao sam s Jamiejem i rekao je da ti treba par savjeta kako se vratiti iz mirovine. Ja sam relativno uspješan u tome - obratio se glumici Tom, no, nažalost, tu je snimka završila i nismo čuli koji je točno savjet Cameron dobila. 

Prošle godine je u talk showu 'Hart to Heart' Kevina Harta (42) objasnila što ju je motiviralo da odustane od filmske karijere.

- Kada radite nešto na stvarno visokoj razini u dužem vremenskom razdoblju i kada ste osoba koja cijeli fokus stavlja na ostvarivanje te jedne stvari, sve ostalo oko vas što nije ta jedna stvar morate prepustiti drugim ljudima da to odrađuju - pojasnila je tada da iako voli svoj posao, ipak se htjela posvetiti i nekim drugim stvarima u životu.

POGLEDAJTE NOVU EPIZODU SHOWA 'TKO MI BOLJE KUHA?'

Idi na 24sata

Komentari 7

  • LynnB 01.07.2022.

    Užaaaas. Najiritantnija i najljigavija "glumica". Trebala se više nigdje ne pojaviti.

  • Nap7 30.06.2022.

    Nije glumila odavno dobra glumica

  • čovik-s-juga 30.06.2022.

    Čuj nervozna. Kao da će glumiti u Hamletu.

Komentiraj...
Vidi sve komentare