To je to što me zanima!

Cameron se udala za Benjija poslije osam mjeseci veze

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video
Ne možemo biti sretniji što smo naš zajednički život započeli okruženi najbližim prijateljima i obitelji, rekao je par u priopćenju. Na vjenčanju je bilo stotinjak gostiju
Vidi originalni članak

Holivudska glumica i glazbenik upoznali su se u svibnju prošle godine, a vjenčali su se u ponedjeljak u glumičinoj vili na Beverly Hillsu. Cameron Diaz (42) i Benji Madden (35), upoznali su se u svibnju prošle godine, a u prosincu se nagađalo da su se zaručili.

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

- Ne možemo biti sretniji što smo naš zajednički život započeli okruženi najbližim prijateljima i obitelji - rekao je par u priopćenju.

Među gostima na vjenčanju su bile glumice Reese Witherspoon, Drew Barrymore i Gwyneth Paltrow.

Veliki bijeli šator u ponedjeljak ujutro bio je podignut u dvorištu vile, a oko stotinjak gostiju čuvali su tjelohranitelji.

- Cameron već dugo nije bila ovako sretna. Napokon je pronašla nekoga tko zna da mora biti sretan što je ima. Benji će za nju sve učiniti. Ludo se zaljubila - otkrio je izvor.

Cameron iza sebe ima veze s  Jaredom Letom, Mattom Dillonom i Justinom Timberlakeom, dok se Benjija prethodno povezivalo s Paris Hilton, Sophie Monk, Holly Madison i Elizom Dolittle.

I glumici i glazbeniku ovo je prvi brak.

Idi na 24sata

Komentari 40

  • mjato 07.01.2015.

    eto na, već za koji misec ćemo čitat trakavicu o problemima u braku i onda još dugo o razvodu, ko je šta iz njega dobio, iznio, okoristio se ili ne

  • Tišina mora 06.01.2015.

    ona mi baš super glumica..želim im puno sreće!

  • Tinica30 06.01.2015.

    Cameron je super glumica..a nedavno je baš rekla da ne želi djecu ni brak i da voli svoju slobodu..kako se sve promjeni kad čovjek nađe pravu osobu ddaada :-) Neka im je sa srećom, bare se nije udala premlada..žena se iživila i vjerujem da će zato brak trajat :-)

Komentiraj...
Vidi sve komentare