To je to što me zanima!

Camilla i princ Charles 'guštali' su u Dinarskom siru i pršutu

Princ je probao Dinarski sir koji ga je oduševio. Pohvalio je njegov okus pa se raspitivao o pršutu od divljači, kvarnerskom džemu od smokve i čokoladnim namazima iz Splita
Vidi originalni članak

Tijekom posjeta Borough Marketu, koji se svake godine održava u blizini London Bridgea te se na njemu nude prozivodi iz cijelog svijeta, princ Charles (69) i njegova supruga Camilla (70) zastali su ispred hrvatske trgovine.

POGLEDAJTE VIDEO:

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Charles je probao Dinarski sir koji ga je oduševio. Pohvalio je njegov okus pa se raspitivao o pršutu od divljači, kvarnerskom džemu od smokve i čokoladnim namazima iz Splita.

- Jako smo sretni jer smo ih upoznali i jer su nas oduševili njihovi proizvodi - stoji na Facebook stranici trgovine Taste Croatia.

Inače, kraljevski par prošle je godine bio u posjetu Hrvatskoj. Susreli su se s predsjedicom Kolindom Grabar-Kitarović pa se uputili na Gornji grad.

Na vrhu ih je dočekao gradonačelnik Milan Bandić i brojni građani zainteresirani za kraljevski posjet. Bandić je Charlesu i Camilli uručio kišobrane, crni i crveni, te buket ruža vojvotkinji.

U Zagrebu su tada jeli tradicionalna hrvatska jela.

Idi na 24sata

Komentari 4

  • marci2812 15.12.2017.

    Tko pise ovakve gluposti, ma koga briga,

  • bonecrusher 15.12.2017.

    I ja bi hvalio i trpao u usta-glavno da je besplatno-taj nikad nije izvadio novčić iz svog inače žašivenog škrtog džepa.

  • gungula1983 15.12.2017.

    lipi ljudi

Komentiraj...
Vidi sve komentare