To je to što me zanima!

Cansu Dere iz 'Sile' odbija sve uloge i sad zarađuje na ljepoti

Turska glumica, koja se proslavila serijama 'Sila' i 'Ezel', povukla se s malih ekrana nakon što je prije tri godine gostovala u povijesnoj seriji 'Sulejman Veličanstveni'
Vidi originalni članak

Iako od 2012. odbija sve uloge u serijama i filmovima jer se, kaže, želi odmoriti od posla, Cansu Dere (34) svejedno su zvali na filmski festival u Cannesu. Ondje nije predstavljala tursku kinematografiju, nego je bila zaštitno lice kozmetičke kuće.

Turska glumica, koja se proslavila serijama 'Sila' i 'Ezel', povukla se s malih ekrana nakon što je prije tri godine gostovala u povijesnoj seriji “Sulejman Veličanstveni”. Cansu je poslije otišla na godišnji odmor, proputovala svijet i posvetila se omiljenom hobiju - fotografiji. Na Azurnoj obali sad se pak družila s holivudskom elitom, a za reklamiranje proizvoda francuske kozmetičke kuće navodno je dobila višemilijunski honorar. Dere je u Cannes došla bez novog dečka, glumca Engina Öztürka (28), koji je u 'Sulejmanu' glumio princa Selima, sultanova sina.

- Bezbroj puta razočarala sam se u ljubavi i zato više ništa ne planiram. Sad se samo prepustim i nadam se najboljem - kaže diplomirana arheologinja i bivša turska misica.

Idi na 24sata

Komentari 25

  • zezopak 22.05.2015.

    bas je zgodna!

  • Spectre 22.05.2015.

    A jest neka ljepota, baš ništa posebno. Pogotovo te koščurine po faci.

  • ellizabet 22.05.2015.

    Meni nije bila lijepa niti u serijama a niti sada,premršava je!

Komentiraj...
Vidi sve komentare