To je to što me zanima!

Cardi B i Offset privukli pažnju outfitima: Ona naglasila guzu, a reper kosu ukrasio ukosnicama

Poznati glazbeni par na svakom pojavljivanju se potrudi modno uskladiti pa su tako i ovaj puta oduševili odabirom odjeće
Vidi originalni članak

Američka reperica Cardi B (30) i suprug Kiari Kendrell Cephus, poznatiji kao Offset (31), privukli su pažnju obožavatelja svojim modnim kombinacijama koje su ovaj puta odabrali.

POGLEDAJTE VIDEO:

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Par je uhvaćen prilikom izlaska iz hotela u New Yorku. Reperica je izabrala dugu usku haljinu zelene boje koja ističe njezine obline. Na stražnjici su nabori koji dodatno naglašavaju oblik. Odabrala je zlatni nakit i cipele s punom petom. Uz sve je nosila i mini torbicu u zelenoj boji.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Objavu dijeli Cardi B All Access (@cardiallaccess)

Njezin suprug je izabrao plavkaste traperice i bijelu košulju dugih rukava. Kao dodatak odjevnoj kombinaciji imao je crni remen i crnu kravatu. 

OBITELJSKI IZLET Cardi B i Offset u Disneylandu proslavili drugi rođendan sina

Na glavi je nosio metalne ukosnice. 

Par je prisustvovao dodjeli MTV Video Music Awards, gdje su se također modno uskladili. Offset je nosio crnom odijelo kojem je sako bio nešto kraći, debeli crni remen sa zlatnim dodatcima i metalne ukosnice na glavi. Cardi B odabrala dugu strukiranu haljinu, također napravljenu od metala.

POGLEDAJTE ŠTO JE LANI JURČEVIĆ TIPIČNO MUŠKI KOD NJEZINOG DEČKA:

Idi na 24sata

Komentari 1

  • STorm5 15.09.2023.

    Ovakav neukus može u trans baciti samo Amerikance. :D LOL Strašno!

Komentiraj...
Vidi sve komentare