To je to što me zanima!

Cardi B je suprugu za rođendan poklonila dar vrijedan čak 13 milijuna kuna: 'Zaslužio si'

Par se vjenčao na tajnoj ceremoniji u rujnu 2017. godine, a Cardi je nakon Offsetove nevjere predala papire za razvod braka prošle godine. No, ipak se predomislila i ostala trudna
Vidi originalni članak

Belcalis Marlenis Almánzar (29) poznatija po umjetničkom imenu Cardi B nema problema s darivanjem svog supruga skupocjenim poklonima. Naime, poznati reper Offset (30) nedavno je proslavio 'okrugli' rođendan, pa ga je njegova mezimica odlučila iznenaditi.

POGLEDAJTE VIDEO: 

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

U objavi podijeljenoj na društvenim mrežama, glazbena diva otkrila je koliko joj zapravo znači voljeni Offset.

- Sretan rođendan, najboljom suprugu, prijatelju i ocu. Toliko toga smo prebrodili zajedno. Volim muškarca kakav postaješ i oca kakav jesi. Hvala ti što si uvijek uz mene, u dobro i u zlu. Neka te život dalje blagoslivlja i samo tako nastavi - emotivno je izjavila reperica u svojoj objavi na društvenim mrežama.








 No, to nije sve. Cardi B je Offsetu organizirala i raskošnu zabavu u Los Angelesu, na kojoj su bile mnogobrojne poznate ličnosti. Pa, je reperica iskoristila priliku kako bi suprugu uručila dar u vrijednosti 2 milijuna dolara, što je vrtoglavih 13 milijuna kuna.

 Kasnije te večeri, reperica je podijelila i video na društvenim mrežama u kojem se, njezin dragi smiješi od uha do uha, i to sa pravim razlogom.

 Offset je nasmijano pozirao sa svojim darom, čekom u vrijednosti 13 milijuna kuna. A sudeći prema izrazu lica, ostao je oduševljen. Cardi je u videu dodala i natpis 'Sretan rođendan, dobio si gotovo sve.'

KASNE DEVET MJESECI Ništa od barbika u liku Cardi B: Zbog loše kvalitete savjetuje se kupcima da traže povrat novca

Podsjetimo, par se vjenčao na tajnoj ceremoniji u rujnu 2017. godine, a Cardi je nakon Offsetove nevjere predala papire za razvod braka prošle godine. No, ipak se predomislila, a nakon toga je ostala trudna s njihovim drugim djetetom.

Idi na 24sata

Komentari 1

  • Krušo Hagur 24.12.2021.

    Sad će neki mudraci reći da ona njemu nije darovala kune.

Komentiraj...
Vidi sve komentare