To je to što me zanima!

Cardi B o striptizu, drogiranju i krađama: 'Nisam bila savršena'

- Nisam imala bolju opciju u to vrijeme. Mnoge žene ni danas nemaju i teško je izdići se iz te besperspektivne situacije u kojoj zaglaviš zbog postojećih odnosa moći - požalila se, a djelomično i opravdala reperica
Vidi originalni članak

Nakon što je na Instagramu isplivao ranije snimljeni video u kojem Cardi B (26) govori o tome kako je nekada, dok je radila kao striperica, povremeno namamila muškarce u sobu, drogirala ih te ih potom opljačkala, velik broj njezinih pratitelja na društvenim mrežama napao je repericu. 

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

'To nije nešto čime bi se trebala hvaliti', 'Nema opravdanja za takav čin' i 'Da je to napravio muškarac sad bi bio na policiji' - pisali su joj uznemireni komentatori, a na sve se osvrnula i sama Cardi, nakon što je postalo jasno da cijelu situaciju neće moći ignorirati. 

- Mnogi reperi pišu pjesme o takvom lifestyleu i na tome zarađuju. Veličaju takav život i nitko im ne prigovara, a ja ne stojim iza svojih postupaka u prošlosti. Nisam ponosna na njih - pokajala se Cardi B. 

MAJKA NE PRIČA S NJOM Cardi B radila kao striptizeta: 'Nisam željela živjeti na ulici'

Danas američka reperica živi drugačijim životom, a na svoju 'opasnu' fazu ne osvrće se rado. 

- Nisam imala bolju opciju u to vrijeme. Mnoge žene ni danas nemaju i teško je izdići se iz te besperspektivne situacije u kojoj zaglaviš zbog postojećih odnosa moći - požalila se, a djelomično i opravdala reperica, koja je danas i majka. 

Na vrhuncu slave u njezin život ušao je reper Offset (27), koji je vrlo uskoro postao njezin suprug, a prošle godine zajedno su dobili kćer Kulture. Par je imao mnoge uspone i padove, tako su se razišli nakon 15 mjeseci braka, ali navodno i poslije pomirili. 

ŠOK U KRALJEVSKOJ OBITELJI: Meghan Markle priznala zašto bježi iz palače, ne može više ovako 

Idi na 24sata

Komentari 15

  • Pero Cigla 28.03.2019.

    a sad si kao savršena?

  • 27.03.2019.

    O majko mila

  • davor430 27.03.2019.

    uuhhh odlična

Komentiraj...
Vidi sve komentare