To je to što me zanima!

Cardi B propustila inauguraciju: 'Bila sam kod zubara, drugi put'

Iako je reperica u više navrata javno podržala Bidena te oštro kritizirala Trumpa, riječ je ipak o šali. Unatoč tome što je njezin kandidat pobijedio, eksplicitan tekst velikog hita 'WAP' teško je zamisliti na ovakvoj ceremoniji
Vidi originalni članak

Na svečanoj inauguraciji 46. američkog predsjednika Joea Bidena u Washingtonu zbog pandemije koronavirusa prisustvovalo je manje ljudi nego što bi to inače bio slučaj, no ceremonija nije izostala.

POGLEDAJTE VIDEO S INAUGURACIJE:

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Povodom dolaska na vlast novog demokratskog predsjednika nastupile su Lady GaGaJennifer Lopez, a reperica Cardi B napisala je na svom Twitter profilu kako je i sama trebala nastupiti te ponudila ispriku koja je mnoge njezine fanove ostavila u nevjerici. 

- I ja sam trebala nastupiti i izvesti pjesmu 'WAP', ali imala sam termin kod zubara. Šteta, možda drugi put - napisala je Cardi na Twitteru. 

POMNO ISPLANIRANO Svi kaputi i outfiti s inauguracije - Jill Biden u simboličnoj boji, a J.Lo i Lady Gaga oduševile sve

Iako je reperica u više navrata javno podržala Bidena te oštro kritizirala Trumpa, riječ je ipak tek o šali. Unatoč tome što je njezin kandidat pobijedio, eksplicitan tekst velikog hita 'WAP' zaista je teško zamisliti na službenoj ceremoniji poput ove.

Idi na 24sata

Komentari 0

Komentiraj...
Vidi sve komentare