To je to što me zanima!

Carey pjevala sinu Brunejskog sultana za čak 8,3 milijuna kn

Mariah je već dugo prijateljica sa sinom Brunejskog sultana, princom Azimom. Na njegov nagovor pristala je pjevati na njegovoj novogodišnjoj zabavi u Londonu
Vidi originalni članak

Na novogodišnjoj zabavi u hotelu Dorchester u Londonu Mariah Carey (43) je bila glavna zvijezda večeri. Nastupila je na poziv princa Azima (31), sina Brunejskog sultana. Šuška se kako je za nastup, tijekom kojeg je otpjevala samo tri pjesme, dobila honorar od čak 8,3 milijuna kuna.

Pjevačica je na zabavu došla sa cijelom obitelji i pratnjom, a osim njih među uzvanicima su bili i Diana Ross, Jerry Hall, Sophia Loren i Faye Dunaway. Glasnogovornici pjevačice potvrdili su da je pjevala na zabavi princa Azima.

- To je bila privatna zabava pa ne možemo otkriti koliki je bio honorar. Mariah poznaje princa Azima već dugi niz godina. Prijatelji su i već su mnogo puta zajedno sudjelovali u humanitarnim akcijama - stoji u izjavi.

Idi na 24sata

Komentari 21

  • Major Gašpar 05.01.2014.

    Pevaljka !!!

  • Ivan Macan 05.01.2014.

    Jadan, ja bi oglušio uz to cviljenje, ne kužim kak onetko to može slušat! još imam tikove od odvratne ove njene Božićne pjesme

  • dudek12345 05.01.2014.

    cisti ses

Komentiraj...
Vidi sve komentare