To je to što me zanima!

Carla Bruni-Sarkozy izdaje album s folk-pjesmama

Carla je pjesme napisala prošle godine prije nego što se upoznala sa suprugom Nicolasom Sarkozyjem. Naziv trećeg albuma još nije poznat
Vidi originalni članak

Carla Bruni-Sarkozy objavljuje svoj treći album, koji će izaći 21. srpnja u Francuskoj i u nekoliko europskih zemalja. Album sadržava 14 naslova, uglavnom folk-glazbe, koje je većinom napisala i skladala prva dama Francuske.
- Na albumu su i jedna američka pjesma koju je napisao Bob Dylan, jedna na talijanskom jeziku i pjesma 'Mogućnost jednog otoka' prema tekstu Michela Houellebecqa (autora romana 'Elementarne čestice') - rekao je njezin agent Bertrand de Labbey. Jedna ljubavna skladba na albumu nosi naziv "Moja droga", a napisana je prije dvije godine.
- Oko 95 posto pjesama Carla je napisala prije nego što se upoznala s francuskim predsjednikom Nicolasom Sarkozyjem u jesen 2007. godine - dodaje De Labbey. Naziv albuma još nije poznat, a izaći će u nakladi diskografske kuće Naive.

Idi na 24sata

Komentari 1

  • piksel 20.05.2008.

    evo još jedne severine na malo većem nivou, nek pozove bregu kao pop pomagača, uspjeh zagarantiran, eno ga režiser Kraljice Margo tuži za plagijate

Komentiraj...
Vidi sve komentare