To je to što me zanima!

'Čarlijev anđeo' ide u Milano: Agencija Joy 'vapi' za njom...

KAKVA LJEPOTICA Ovo su fotografije kojima će 27-godišnja riječka manekenka pokušati osvojiti inozemno modno tržište. Vedrana će najvjerojatnije otići u Milano
Vidi originalni članak

Dok Vedran Ćorluka (25) igra u Londonu njegova djevojka Vedrana Linardić (27) snimila je izazovni book za inozemno modno tržište. Riječka manekenka na nekima od fotografija pozirala je gola do pasa i s vrlo malo šminke. Do sad je nekoliko puta išla raditi u Grčku, Tajland, Milano i Beč, ali nije izdržala dugo bez doma. 

- Vedrana je jako tražena u Hrvatskoj i nije joj jednostavno donijeti odluku da napusti mjesto gdje ju svi vole pa krenuti u nepoznato. Možda će ju ovi novi pozivi, a i činjenica da je završila fakultet učiniti malo ambicioznijom pa će ostati nešto duže - kaže Vedranina modna agentica Tihana Harapin Zalepugin. 

Vlasnica modne agencije Talia dodala je da će Vedrana najvjerojatnije otići u Milano gdje modna agencija Joy “vapi za njom”. Vedrana nam je nedavno priznala da bi zbog ljubavi bez razmišljanja preselila u drugi grad. 

- Kad je ljubav u pitanju sve se može dogovoriti. Vrlo sam razumna i ljubav mi je jako bitna. A tamo gdje je ljubav, tamo je i moj dom - rekla je Vedrana.

Idi na 24sata

Komentari 27

  • sun4804 07.11.2011.

    bolja mu je ona od one napumpane i umjetne Ive ...

  • Eleonora Roosevelt 07.11.2011.

    Malo je prestara za osvajanje svjetskih modnih metroplola, pa di god da dođe pitaju prvo za godine, ako nemas ispod dvadeset rijetko sta imas tamo traziti ako si novo lice. Da je ona neka manekenka vec bi imala veliku karijeru iza sebe, a ne se tu povlačila po Lijepoj našoj, a vidi da joj se bliži trideseta, pa mora se osigurati, zato je našla Čarlija, a koliko čujem poslije Ive Buzov hvata sve sta mu dode pod ruke!

  • Faustina009 07.11.2011.

    Svima ovima kaj se zgražaju da ona sa 27 godina ide u Milano - vani to nije ništa neobično tj. žena se bavi tim poslom dok god može i dok dobro izgleda i ima ono nešto u sebi što je čini posebnom i da je primječena u masi, a Vedrana definitvno to ima..Želim joj svu sreću u modnome svjetu.

Komentiraj...
Vidi sve komentare