To je to što me zanima!

Čarlijeva nova ljubav: Opet je zaludio brojne obožavateljice

Na Instagramu je objavio fotku sa psićem japanske vrste shiba inu, kojeg je nedavno nabavio s djevojkom Frankom Batelić, uz natpis “Chilling with Oscar”
Vidi originalni članak

Kao da mu nije dovoljno to što ga smatraju jednim od najseksepilnijih Hrvata i svjetskih nogometaša, Ćorluka je otišao korak dalje u namjeri da slomi srca svih žena svijeta.

Na Instagramu je objavio fotku sa psićem japanske vrste shiba inu, kojeg je nedavno nabavio s djevojkom Frankom Batelić, uz natpis “Chilling with Oscar”.

“Preslatko” i “Upravo sam umrla” samo su neki od komentara koje su ostavile zaluđene obožavateljice. Ali lako za njih. Možda i Franka postane ljubomorna kad vidi kakav je pogled Čarli uputio Oscaru na fotografiji koja podsjeća na kadar kakve reklame za omekšivač. Ako ne za rublje i posteljinu, onda svakako za najtvrđa srca

Idi na 24sata

Komentari 76

  • mjato 16.11.2014.

    pas presladak, zaključak o čorluki kao najsexi nogometašu je subjektivan zaključak novinarke. nadam se samo jednom kada (ako) prekinu vezu neće ispaštat pas kada su ga već zajedno nabavili.

  • jele112 15.11.2014.

    Oskar je krasan!! Samo, čula sam da su to vrlo tvrdoglavi i zahtjevni psi, nadam se da će Čarli i Franka imati dovoljno ljubavi i strpljenja za njega!

  • krnjevo 15.11.2014.

    "Upravo sam umrla" ????? Mora biti da sam ostarila...

Komentiraj...
Vidi sve komentare