To je to što me zanima!

Carmen Electra: Tijelo poput grčke boginje i u četrdesetima

Glumica osim 'Spasilačke službe', gotovo da nije imala zapaženih uloga. Nedavno se vratila svjetlima reflektora kao članica žirija britanskog 'Supertalenta'
Vidi originalni članak

Rijetki znaju da je pravo ime Carmen Electre Tara Leigh Patrick, no zato se mnogi zasigurno sjećaju njenog zamamnog tijela otprije 15 godina iz serije “Spasilačka služba”. Čini se da je vatrena plavuša baš poput vina - s godinama sve bolja.

Nedavno je snimila kampanju za jedno alkoholno piće, a oskudni narančasti bikini stajao joj je kao saliven. Zdrava prehrana i redovita tjelovježba njoj su se sasvim isplatili.

Osim “Spasilačke službe”, gotovo da nije imala zapaženih uloga, a nedavno se vratila svjetlima reflektora kao članica žirija britanskog “Supertalenta”. Uz atraktivan izgled ima i zanimljiv privatni život. U braku s ekscentričnim košarkašem Dennisom Rodmanom bila je pola godine, dok je s Daveom Navarrom ljubav trajala tri godine.

Trenutno uživa u samačkom životu, a prošli tjedan pozirala je u toplesu za jedan američki časopis vrativši se tako na početke karijere kad se proslavila pozirajući gola za magazin “Playboy”. I ne bi tu bilo ništa čudno da Carmen nema 40 godina, a izgleda baš poput grčke boginje.

Idi na 24sata

Komentari 40

  • tupa i glupa 20.08.2012.

    na što žene vi sličite da se divite što neka 40godišnja žena , koja je zgodna sama po sebi,a i koja se i bavi samo izgledom dobro izgleda!? Baš me zanima! Nema 60 već 40!!!!

  • mila 19 20.08.2012.

    kako žena od metar i 60 ,u četrdesetima može imat savršeno tijelo..već je stara i opuštena a slike su fotošopirane...cura od 160 u 20-tim je bonbon...a ova je ofucana...već...

  • speedball baby 20.08.2012.

    nebi ju bas nazvala ljepoticom jer ima malo pregrube crte lica za moj ukus i malo mi vuce na porno dive, vise volim malo decentnije i njeznije zene.... tijelo je u super formi i sve u svemu jako seksi zena...

Komentiraj...
Vidi sve komentare