To je to što me zanima!

Časni sude, Severina na ročište neće doći, Springsteen je zove

Severinin menadžer poslao je ispričnicu za pjevačicu jer ona ide u Rim na koncert idola. Pjevačica početkom tjedna ima zakazana dva ročišta
Vidi originalni članak

Kako smo doznali na građanskom sudu u Zagrebu, Severina Vučković (51) ima zakazana dva ročišta početkom nadolazećeg tjedna, 22. svibnja svakako, u postupcima koje vodi s nekadašnjim partnerom Milanom Popovićem. No navodno je odlučila kako se ondje neće pojaviti jer je isplanirala odlazak u Rim na koncert svoga glazbenog idola Brucea Springsteena (73).

POGLEDAJTE VIDEO:

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Zbog toga je Severinin menadžment, kako ekskluzivno doznajemo, sastavio ispričnicu u kojoj navode da je Splićanka pozvana na Springsteenov nastup kao gošća i da joj je taj poziv stigao od menadžmenta američke glazbene superzvijezde.

BURNE REAKCIJE Fanovi razočarani Severininim fotkama koje je objavila: Nije u redu, ovo je baš tužno za vidjeti

Inače, Bruce je na turneji od veljače, a sljedećih mjeseci svirat će po cijeloj Europi.

Upravo su ga, kako je izvještavala agencija Reuters, žestoko kritizirali u Italiji jer nije otkazao koncert u Ferrari, gdje je nastupao u četvrtak navečer, dok je u regiji Emilia-Romagna, u kojoj je Ferrera jedan od većih gradova, smrtno stradalo 13 ljudi u brutalnim poplavama, koje zasad ne jenjavaju.

Američka rock legenda u Rimu ima zakazanu svirku za nedjelju, 21. svibnja, a Seve bi se trebala ludo zabavljati u rimskom Circusu Maximusu, gdje će višestruki dobitnik Grammyja postaviti spektakularnu pozornicu. Dvije večeri prije koncerta još je u prodaji bilo dostupno stotinjak karata po cijenama koje su iznosile od 150 do 1500 eura.

Seve se zadnji put, koliko je poznato, na sudu pojavila početkom travnja zbog ročišta o optužbama za navodno nasilje u obitelji. U posljednjih mjesec i pol trebala se na sudu pojaviti i radi postupka s učiteljicom škole koju pohađa Severinin i Popovićev sin, u kojem učiteljica od pjevačice traži odštetu od malo manju od 10.000 eura, no to je ročište bilo odgođeno. Navodno će se održati sljedećeg tjedna. Severina je zaradila i kaznene prijave te prekršajne, zbog čega se pred tim sudovima brani od optužbi, a na građanskom sudu u Zagrebu redovna je posjetiteljica zbog mnogobrojnih postupaka koji se vode u borbi za skrbništvo nad maloljetnim djetetom između Vučković i Popovića. 

Idi na 24sata

Komentari 24

  • simonairena 22.05.2023.

    opaliti joj dobru kaznu opet i opet pa nek izbjegava rocista. Inace je jako savjesna🙄

  • zorozimba 22.05.2023.

    Springsteen ju je pozvao, ha, haaa....živo upišavanje...

  • Lui 14 22.05.2023.

    Ma ko je nju zvao,laž Bruce nije nikad čuo za nju,😂😂😂

Komentiraj...
Vidi sve komentare