To je to što me zanima!

Casper joj smišlja koreografije: J. Lo je zajašila svoje plesače

Iako pjevačica ima toliko povjerenja u svog mlađahnog dečka da ga je postavila za glavnog koreografa na svojoj turneji, njegov prijatelj upozorava je da bude oprezna
Vidi originalni članak

Iako ima 42 godine, Jennifer Lopez na količini energije koju ima mogu zavidjeti brojne mlađe kolegice. Pjevačica je u četvrtak navečer nastupila u južnoafričkoj verziji 'Američkog idola'. Majka dvoje djece svoj nastup je započela na vrhu kule od muškaraca. Za nastup je odjenula zlatni kombinezon koji je naglasio njezine obline. Pjevačica idući mjesec kreće na svjetsku turneju s Enriqueom Iglesiasom. 

'Casper je zmija'

Pjevačica je dečka Caspera Smarta (25) promaknula u glavnog koreografa. On će se brinuti za sve njezine nastupe na turneji. Ipak, Casperov  prijatelj i plesač upozorava pjevačicu. 

- On je spreman učiniti sve što Jennifer poželi dok god to njemu unaprjeđuje karijeru. Casper je zmija - rekao je Josh Ayers koji  već nekoliko godina poznaje mlađahnog dečka popularne pjevačice. 

Idi na 24sata

Komentari 27

  • CanDy_3 22.06.2012.

    Ko bi joj da 42 godine :O Ženska je savršenstvo!

  • fatalnna22 22.06.2012.

    da sam ja J.lo vodila bi svog dečka Caspera svaki dan na uzici u šetnju.

  • Goran NinaBugarinovic 22.06.2012.

    prvo zena 42 nije baba,,nego zrela i prava zena iz koje treba stajati i zreo muskarac a ne neki balonja sponzorusa muska koja je zapravo peder koji odlicno manipulira sa ovom jadnicom bez mozga koja nevidi od silne srece sto ima mladeg skakaca realno sta joj se dogada,,ali vidjet ce uskoro po kozna koji put koliko je glupa i jadna kad ce ovaj traziti milione ostete zato jer je imao toliko dupe na teretu nekoliko mjeseci,jedva cekam taj dan

Komentiraj...
Vidi sve komentare