To je to što me zanima!

Cate Blanchett: Brad Pitt je gnjusno zaljubljen u nju

Cate Blanchett kaže da više nikad ne želi glumiti s Pittom. Njih dvoje su surađivali na filmovima "Babel" i "Neobična priča o Benjaminu Buttonu"
Vidi originalni članak

Cate Blanchett (39) i Brad Pitt (45) prije dvije su godine snimili film “Neobična priča o Benjaminu Buttonu”, koji se u veljači počinje prikazivati u našim kinima. Godinu prije glumili su u filmu “Babel”.
- Iskreno, bilo mi je odvratno gledati koliko je Brad zaljubljen u Angelinu Jolie. Uistinu grozno i gnjusno. Sada u mom ugovoru piše da više nikad ne želim glumiti zajedno s njim - našalila se Cate Blanchett u intervjuu britanskom Telegraphu. Dodala je da su radili do deset sati navečer, a šminku su skidali do četiri sata ujutro. U “Neobičnoj priči o Benjaminu Buttonu” Brad Pitt se rodi kao 80-godišnjak, a zatim se pomlađuje. Najviše su vremena, rekla je Cate, proveli razgovarajući o kvalitetnim kremama jer im je koža od toliko šminke bila suha i uništena.
- Nitko nije htio da film ispadne presentimentalan. Sreća da nije ispalo tako jer smo bili preumorni za sentimentalnost, a uz to je i Brad toliko iritantno zaljubljen  - rekla je Cate, s kojom su na snimanju bila i djeca: Roman Robert (4), Dashiell John (7) i Ignatius Martin (1).

Idi na 24sata

Komentari 1

  • odin0000 19.01.2009.

    carica !

Komentiraj...
Vidi sve komentare