To je to što me zanima!

Catherine više ne krije osjećaje pa ljubi Douglasa na tribinama

Glumački par Catherine Zeta Jones i Michael Douglas na US Openu u New Yorku uživali su prateći teniski meč između Novaka Đokovića i Rogera Federera
Vidi originalni članak

Par je na US Openu u New Yorku pratio teniski meč između Novaka Đokovića i Rogera Federera. Michael Douglas (66)  i Catherine Zeta Jones (41) na tribinama su se ljubili, izmjenjivali nježnosti i izgledali sretniji nego ikada. Catherine je za tu prigodu odjenula bijelu haljinu dok je Michael bio elegantan u ružičastoj košulji i sivom sakou. Par, koji je u braku deset godina i ima dvoje djece, prošle godine suočio se s veoma teškim trenucima u životu. Glumcu je bio dijagnosticiran rak grla od kojeg se uspio izliječiti, a glumica je završila na liječnju bipolarnog poremećaja. Douglas je tijekom gostovanja kod Oprah Winfrey izjavio da ju je slomio stres s kojim se suočila uslijed njegove borbe s rakom grla zbog čega je ujehu potražila u alkoholu. Jednim dijelom za to je otpužio i njezino velško podrijetlo zbog čega nije pokazivala svoje osjećaje. Osim supružnika, teniski meč nisu propustili ni Ben Stiller sa suprugom Christine Taylor, Brooklyn Decker, Justin Timberlake, Aretha Franklin i Sean Combs s kćerkicom.

Idi na 24sata

Komentari 7

  • lizinski 12.09.2011.

    odličan mi je ovaj lik ispred njih što se češe po dupetu:)

  • Lipov hlad_1 12.09.2011.

    katrin ide stopama one nase glumice.toliko popularne da sam joj i ime zaboravio.ona sto je bila sa svim starim glumcima.valjda vidjela od ove.a ta katrin je tako zgodna da prosto pozelim bit glumac al neki stari..

  • miladraga 12.09.2011.

    Zašto bi trbala kriti osjećaje prema vlastitom suprugu?

Komentiraj...
Vidi sve komentare