To je to što me zanima!

Catherine Zeta Jones u bolnici zbog bipolarnog poremećaja

Glumičin glasnogovornik potvrdio je da se Catherine liječi u ustanovi za liječenje bipolarnog poremećaja u koju se sama prijavila jer se dugo borila sa stresom
Vidi originalni članak

Catherine Zeta Jones (41) završila je u psihijatrijskoj bolnici zbog bipolarnog poremećaja, potvrdio je njezin glasnogovornik.

- Nakon dugotrajne borbe sa stresom posljednjih godina, Catherine se odlučila prijaviti u ustanovu za liječenje bipolarnog poremećaja. Dobro se osjeća i veseli se ulogama u dva filma koje počinje snimati ovog tjedna - izjavio je njezin glasnogovornik.

Bipolarni poremaćaj se također naziva manično depresivnom psihozom, odnosno, bolešću koju karakteriziraju česte promjene raspoloženja. To je genetska bolest poremećaja ravnoteže raspoloženja koju karakteriziraju depresivne i manične faze. Glumica je mjesecima ranije bila posvećena brizi za supruga Michaela Douglasa koji se izliječio od raka grla.

Idi na 24sata

Komentari 30

  • dajkula 14.04.2011.

    sad mi je jasnije zašto se udala za tog starkelju, nije zdrava u glavi

  • YvonneZlatar Sunjic 14.04.2011.

    bipolarni poremečaj se lijeći vrlo uspješno i opisan je u medicini već davno, ali naravno da stresovi po9većevaju bilo kakvu bolest- od bipolarnog poremećaja je patio i Abraham Lincoln i Ted Turner vlasnik CNN-a i Churchil i nebrojeno poznatih i uspješnih ljudi, a nama balkanncima teško dokazati da je bolest bolest, kao i onim idiotima koji ndeprresiju nesmatraju bolešću-a tiop zna viti jako teška i opasna bolest , ljudi su suicidalni , ne bi govorila da nemam iskustva s depresijom i bipolarnim poremećajem- ne osobno , ali u obitelji samimala osobe oboljele od depresije- začudo bili su prof. dr, pa šta, piti lijekove i sve u redu

  • istina52 14.04.2011.

    ipak nju brine nešto drugo, ... suprug je ozdravio, nije mlad, iz "loze" je dugovječnih, obnovili su bračne zavjete u "krizi", imaju djecu i kad je sve sretno završilo, pojavila se "kriza realnosti" !!!!

Komentiraj...
Vidi sve komentare