To je to što me zanima!

Ceci kazna od milijun i pol eura i godinu dana kućnog pritvora

Viši sud u Beogradu prihvatio je nagodbu Tužiteljstva i Svetlane Ražnatović. Ona je priznala krivicu za protupravno prisvajanje novca od transfera 10 igrača Obilića
Vidi originalni članak

Srpski Blic piše da je prihvaćena nagodba Cece i Tužiteljstva u kojoj je ona priznala krivicu za protupravno prisvajanje novca od transfera 10 igrača nogometnog kluba Obilić i za posjedovanje 11 pištolja bez odgovarajuće dozvole. Svetlana Ražnatović tako je kažnjena s milijun i pol eura i godinu dana kućnog pritvora. 

Osim nje, po istoj nagodbi kažnjena je i njena sestra Lidija Veličković Ocokoljić, koja je zbog pomaganja sestri u malverzacijama kažnjena sa šest mjeseci kućnog pritvora.

Idi na 24sata

Komentari 34

  • Kalelarga 09.05.2011.

    Poštovani, Vaš komentar prekršio je pravilo broj 2 naših pravila komentiranja. Za ovaj prekršaj sankcija je teža opomena. Trenutno imate 0 lakih opomena i 1 težu opomenu u posljednjih tjedan dana. Ako sakupite tri, vaš korisnički račun bit će privremeno blokiran.

  • durango11 09.05.2011.

    kucni pritvor....joke

  • user_49141 09.05.2011.

    Napravili su joj uslugu. Sad će za tih godinu dana snimiti jedno 3-4 albuma i kad "odsluži" kaznu odmah kreće na turneju. Smislit će ona kako to unovčiti. Trebali su je strpati u konkretan zatvor pa da vidi kako je to!

Komentiraj...
Vidi sve komentare