To je to što me zanima!

Céline Dion najavila koncert: U lipnju će zapjevati u Zagrebu...

Osim popularnih hitova poput ‘My Heart Will Go On’ i ‘Because You Loved Me', Dion će zapjevati i singlove poput 'Lying Down', 'Courage' i 'Imperfections'
Vidi originalni članak

Pjevačica Céline Dion (51) objavila je kako će u sklopu svoje svjetske turneje koja nosi ime Courage, nastupati i u Zagrebu. 'Koncert za pamćenje' bit će 5. lipnja 2020. godine, i to u dvorani koja može primiti najviše njenih fanova, Areni Zagreb.

Inače, turneja se ne zove slučajno Courage, jer je riječ o imenu njena 12. albuma na engleskom jeziku, koji će izaći sredinom studenog. Osim popularnih hitova poput ‘My Heart Will Go On’ i ‘Because You Loved Me', Dion će zapjevati i singlove poput 'Lying Down', 'Courage' i 'Imperfections'. 

Njezina prošlogodišnja turneja zvala se 'Celine Dion Live' i nastupa je 22 puta u 12 gradova Azije, Australije i Novog Zelanda. Bila je rasprodana nekoliko mjeseci unaprijed. Dion i sad ima nastupe, ali ih je zbog viroze i upale grla morala odgoditi. Zato će koncerte u Montrealu održati u studenom.  

POGLEDAJTE NOVU EPIZODU SERIJALA 'ZENZACIJA':

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Idi na 24sata

Komentari 11

  • 26.09.2019.

    Svakako, svakako-ako budem iole u prilici! :) Nasoj publici manje poznate njezine frankofon pjesme, S'il suffisait d'aimer, Encore un soir, Sous le vent,..za moj pojam klasu bolje od svih njenih anglosonskih pjesama.

  • 26.09.2019.

    I Drove All Night uopće nije stvar od Celine nego trećerazredna kopija.😝

  • 26.09.2019.

    Kad ostare, dodju i u "tamo neke zemlje."

Komentiraj...
Vidi sve komentare