To je to što me zanima!

Drake želi istetovirati lik Celine Dion: 'Nemoj, zvat ću ti mamu'

Celine Dion u intervjuu za New Yoršku radio emisiju izjavila je kako će učiniti sve samo da Drakea odgovori od tetovaže. 'Ako i napraviš tetovažu neka bude lažna, možda s godinama promijeniš mišljenje', zaključila je
Vidi originalni članak

Tijelo repera Aubrey Drake Graham (32), poznatijeg po umjetničkom imenom Drake ispunjeno je tetovažama, a kako prenosi CNN Drake sad ima posebnu želju za novom i trajnom oznakom na tijelu.  

Naime, na torzu ima istetoviranu pjevačicu Sade (60), a sad u tu kolekciju želi dodati i Celine Dion (51), koju je upoznao prije dvije godine te joj je tada rekao kako će je za godinu dana sigurno tetovirati na neki dio tijela, no pjevačica je ostala užasnuta kad je čula za reperovu ideju. 

U jednom je intervjuu za New Yoršku radio emisiju 'iHeart' izjavila kako će učiniti sve samo da ga od toga odgovori.

- Možeš mi pisati ljubavna pisma, možeš poslati autograme za moju djecu, možeš me doći posjetiti, mogu te pozvati na ručak ili večeru, možemo izaći na piće, možemo čak i pjevati zajedno, što god želiš. Mogu i razgovarati s tvojom mamom, ali molim te, nemoj me tetovirati - rekla je Dion.

- Ako i napraviš tetovažu neka bude lažna, možda s godinama promijeniš mišljenje - zaključila je. 

GAZE DRUGE DA BI USPJELI: Ovo je najzločestiji horoskopski znak

Idi na 24sata

Komentari 2

  • 21.09.2019.

    r n b pjevač a uzor mu celine to mi je čudno

  • MINI-sun 21.09.2019.

    Ovo je postao neki tip epidemije...u svakom slucaju bolje nego da tetovira JK kao onaj "nas" biser od neki dan...usput Celine ima odlicne nove stvari...legendarni vokal...

Komentiraj...
Vidi sve komentare