To je to što me zanima!

Celine Dion uči svoju djecu da se svaki dan sjete pokojnog oca

Pjevačica, čiji je suprug René Angélil u siječnju umro u 74. godini od raka grla, dodaje kako stariji sin René-Charles i mlađa braća imaju svoje male rituale kojima se prisjećaju oca
Vidi originalni članak

Petogodišnji blizanci Nelson i Eddy još mi se vole uvući u krevet prije spavanja. Kažu kako se osjećaju sigurnije kad su blizu mene. Na noćnom ormariću u svojoj sobi imaju očevu fotografiju koju svaku večer prije spavanja poljube, rekla je Céline Dion (48).

Pjevačica, čiji je suprug René Angélil u siječnju umro u 74. godini od raka grla, dodaje kako stariji sin René-Charles (15) i mlađa braća imaju svoje male rituale kojima se prisjećaju oca.

- Ujutro poljube kvaku na ulaznim vratima kako bi mu poželjeli dobar dan - rekla je Dion.

Idi na 24sata

Komentari 16

  • novus1 29.05.2016.

    Oprostite sto cu upotrijebiti ruznu rijec, ali ovo je "preseravanje". Ja sam bio i otac i majka jer je moja supruga i majka mojih kceri umrla mlada. I znam sto znaci izgubiti nekoga. A moje kceri uvijek se potsjecaju na svoju majku kroz lijepe dozivljaje koje su imale i s majkom, kao i nase zajednicke lijepe trenutke.

  • cicimicinasibici 29.05.2016.

    I ja sam udovica i znam kako je Celine... mi zene drugacije tugujemo nego muskarci...problem je da mnoge zene sipaju stalno sol na svoju ranu i ne zele nista promjeniti...kod djece je to, hvala Bogu drugacije, al to sta ona radi sa svojom djecom je neprihvatljivo....djeca se trebaju igrati, uciti i uzivati u svom djetinjstvu i mladosti...

  • raulgonzalez 29.05.2016.

    kaj pa si je uzela za muza starca 30 god starijeg ? ona 48 on 74. da je uzela nekog normalnijeg sebi uzrasta danas nebi joj djeca ljubila sliku. Sta je mislila da ce je ovaj stari nadzivjet?

Komentiraj...
Vidi sve komentare