To je to što me zanima!

Čeljuska: Toni i ja smo srodne duše, osvojio me je znanjem...

Novi muškarac u životu voditeljice i urednice 'Dnevnika 3' uspješni je ekonomist i bivši investicijski bankar Ante Toni Ramljak. Upoznali su se prije tri mjeseca
Vidi originalni članak

Dvije godine nakon što se odlučila rastati od Zlatka Čeljuske, koji je pobjegao iz Hrvatske nakon što je zbog prevare osuđen na dvije i pol godine zatvora, Tončica Čeljuska sretno je zaljubljena. Novi muškarac u životu voditeljice i urednice 'Dnevnika 3' uspješni je ekonomist i bivši investicijski bankar Ante Toni Ramljak. Prije tri mjeseca upoznao ih je zajednički prijatelj i od tada su nerazdvojni. Ne skrivaju svoju vezu. Gotovo svaki dan ih se može vidjeti na kavi u središtu Zagreba, a vikendom se opuštaju šećući Bundekom.

- Toni i ja smo srodne duše - rekla nam Tončica, čiji novi odabranik odnedavno radi kao savjetnik potpredsjednika Vlade Radimira Čačića.

I Ramljak iza sebe ima brak, a rastao se prije tri godine. Za Tončija kaže da je šarmantan te da ju osvojio inteligencijom i znanjem.

Idi na 24sata

Komentari 20

  • misur 07.02.2012.

    Pitaj svog parajliju dali ima koju srodnu dušu za Dijanu Čuljak!

  • dozemuna 03.02.2012.

    Poštovani, Vaš komentar prekršio je pravilo broj 5 naših pravila komentiranja. Za ovaj prekršaj sankcija je lakša opomena. Trenutno imate 1 laku opomenu i 0 težih opomena u posljednjih tjedan dana. Ako sakupite tri, vaš korisnički račun bit će privremeno blokiran.

  • ZoranBošnjak 02.02.2012.

    odvratni ste s ovakvim zavidnim komentarima. Šta vi točno znate kakav je on čovjek ?! Zar mislite da samo zato što ima novaca da je nepoštena osoba ili kriminalac ? Čak i da je istina, što to vas briga s kime ona ljubuje ? Gledajte svoja *ebena posla i pustite ženu da uživa.

Komentiraj...
Vidi sve komentare