To je to što me zanima!

Centar za socijalnu skrb tvrdi: Marijanina kći dobro zbrinuta

PROVJERILI SU Centar za socijalnu skrb posjetio je Marijaninu sestru, koja brine o dvogodišnjoj djevojčici dok joj je majka u BB kući. Nemaju nikakvih primjedaba
Vidi originalni članak

Drugi tjedan u BB kući počeo je izbacivanjem Milana Grahovca (31). Njegov odlazak najteže je pao Lesteru, s kojim se najviše družio. Bojana je stanarima rekla da se prestanu 'folirati' da im je žao jer, da je to istina, Milan sigurno ne bi napustio show.

Najzanimljivi dan u kući svakako je bio utorak - dan za tulume. Bila je to večer u kojoj su se Marijana (27) i Nemeš (22) seksali ne obazirući se na to što u istom krevetu s njima spavaju i ostali ukućani.

Drugo jutro Nemeš se pravdao kako je bio previše pijan da bi se ičega sjećao, a povrijeđena Marijana plakala je u dvorištu gledajući fotografiju svoje kćeri. Pitala se je li doista loša majka jer se zbog Big Brothera odvojila od dvogodišnje kćeri. Povjerila ju je na čuvanje sestri Sendi (25), koja živi u Baškoj Vodi.

Kako je njezina kći, provjerio je i šibenski Centar za socijalnu skrb.

- Utvrdili smo da je dijete dobro zbrinuto i zaštićeno - rekla je ravnateljica centra Anela Čulav.

Dječji psiholozi tvrde da nije smjela ostaviti tako maleno dijete jer je prekinula privrženost s njim.

- To može ostaviti trajne posljedice na dijete, koje u takvim slučajevima stvara lošu sliku o sebi i postaje nesigurno - objašnjavaju.

Nemešova majka Nada u srpskom listu Alo izjavila je da ne želi nagađati što će biti nakon što su njezin sin i Šibenčanka vodili ljubav bez zaštite. Dodala je da je Nemeš ušao u kuću kako bi se predstavio kao kompletan glazbenik i autor ljubavnih stihova.    

Idi na 24sata

Komentari 238

  • BURE1974_1 05.04.2011.

    Koja je razlika izmedu Slavice i Marijane???? Slavica dobro mesa, a Mirjana nemesa

  • WalterWolfica 04.04.2011.

    Marijana je zakonnnn

  • lindax 04.04.2011.

    kaj nama nebi trebao centar z.s.s ?radimo sve duže a djecu vidimo sve manje.joj joj

Komentiraj...
Vidi sve komentare