To je to što me zanima!

Četiri godine veze: Jerko Leko i Iva vjenčat će se 23. lipnja

Par je u vezi četiri godine i imaju sina Carlosa starog četiri mjeseca. Prošli tjedan su završili s posljednjim pripremama za svadbeno slavlje 23. lipnja, piše Story
Vidi originalni članak

Nogometaš i manekenka vjenčat će se 23. lipnja u okolici Zagreba pred dvjestotinjak uzvanika, otkrili su izvori bliski paru za Story. Na svadbenoj svečanosti bit će i njihov četveromjesečni sinčić Carlos. Iva Šarić (23) za tu prigodu odjenut će klasičnu vjenčanicu koju će upotpuniti samo jednim komadom nakita dok će Jerko Leko nositi elegantno tamno odijelo.

Par taj dan želi pamtiti kao odličan tulum, a to su i poručili prijateljima koji im navodno pripremaju nekoliko iznenađenja. Manekenka je prije mjesec dana otkrila da se Jerko super snašao u ulozi oca i da od prvog dana bez problema mijenja pelene, kupa i hrani bebu. Nije krila da ju je majčinstvo promijenilo i da se veseli danu kada će se nogometašu nakon četverogodišnje veze zavjetovali na vječnu ljubav. 

>>> Cijeli članak pročitajte u Storyju

Idi na 24sata

Komentari 17

  • pingli 02.05.2012.

    uopće nebih rekla da ova sponza ima samo 23 godine, al dobroo

  • pernica 02.05.2012.

    lijep su par i nek im je sa srećom, nek uživaju u svojoj ljubavi, sinčiću, uspjehu, svemu, svemu...nemojte biti ljubomorni! veselite se tuđoj sreći!

  • ivancam4 02.05.2012.

    i moji susedi Štef i Bara se budu zeli na taj datum :D :D

Komentiraj...
Vidi sve komentare