To je to što me zanima!

Channing Tatum unatoč vezi sa slavnom glumicom priznao: 'Ne znam hoću li se više ikad ženiti'

Channing Tatum osvrnuo se na razvod od Jenne Dewan i novu vezu s Zoe Kravitz. Poručio je i kako su veze teške te se više ne planira ženiti
Vidi originalni članak

Channing Tatum (42) kojega mnogi poznaju iz filma 'Magic Mike' progovorio je o razvodu od glumice Jenne Dewan (42), s kojom je u braku bio devet godina.

POGLEDAJTE VIDEO:

Holivudski glumac upoznao je Jennu na setu filma 'Step Up' 2006. godine, vjenčali su se u srpnju tri godine nakon, a zajedno imaju kćer Everly Elizabeth (9). Međutim, u studenom 2019. par se rastao.

Govoreći za Vanity Fair u novom intervjuu, Channing je objasnio kako se ideja o razvodu rodila nakon što su postali svjesniji svojih razlika.

- Zaista smo se dugo borili za ljubav iako smo oboje znali da smo se na neki način već rastali - rekao je, kako navodi Page Six.

MILJENIK ŽENA Channing Tatum potpuno gol na snimanju novog filma: 'Moram pripremiti svoju mamu na ovo'

Channing je od 2021. u vezi s glumicom Zoe Kravitz (34), nakon što su počeli raditi zajedno na njenom filmu 'P***y Island'.

- Ne znam hoću li se ikada više oženiti. Veze su teške - izjavio je unatoč novoj ljubavi.

- U poslu se stvarno ne bojim da će nešto biti uništeno, ali kad su u pitanju ljudi koje volim, jako mi je teško. Uvijek se previše trudim - zaključio je.

Idi na 24sata

Komentari 0

Komentiraj...
Vidi sve komentare