To je to što me zanima!

Charles III. i Camilla dolaze na Eurosong: Kralj će upaliti svjetla pozornice koja će biti posebna

Eurosong u Liverpoolu započinje 9. svibnja, a veliko finale održat će se 13. svibnja. Predstavnici Hrvatske, Let 3, nastupaju u prvoj polufinalnoj večeri pod rednim brojem sedam
Vidi originalni članak

Buckinghamska palača objavila je da će svjetla na pozornici Eurosonga službeno prvi upaliti kralj Charles III.

POGLEDAJTE VIDEO:

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Kako piše BBC, kralj će zajedno sa suprugom Camillom u srijedu doći u M&S Bank Arenu te će se tamo susresti s voditeljima - Juliom Saninom, Hannah Waddingham, Scottom Millsom i Rylanom Clarkom. Tamo će ga dočekati i predstavnica Ujedinjenog Kraljevstva Mae Muller.

IMA SE, ALI ŠTEDI SE Evo koliko novca ima Charles: Kraljevo bogatstvo nadmašuje druge poznate milijunaše...

Taj će se dan otkriti izgled pozornice, a dizajn je osmišljen tako da se čini kao da Eurosong širi ruke prema Ukrajini. Kralj i kraljica supruga otići će i u Liverpool Central Library, te će tamo službeno obilježiti bratimljenje s prvom javnom knjižnicom u Ukrajini. Također će se upoznati s ljudima uključenim u festival koji se održava uz natjecanje te obrazovni program Eurolearn, koji je inspiriran Eurosongom.

Eurosong u Liverpoolu započinje 9. svibnja, a veliko finale održat će se 13. svibnja. Ulaznice za natjecanje rasprodale su se u 36 minuta. Predstavnici Hrvatske, Let 3, nastupaju u prvoj polufinalnoj večeri, 9. svibnja, pod rednim brojem sedam.

POGLEDAJTE VIDEO: ŠEBALJ O BICIKLISTIMA U GRADU

Idi na 24sata

Komentari 2

  • 24.04.2023.

    Irska je oduševljena. Vole oni krunu

  • YoungOffender 21.04.2023.

    ŠČarls

Komentiraj...
Vidi sve komentare