To je to što me zanima!

Charles je financirao Harryja i Meghan nakon odlaska u SAD, no novac za najam su mu vratili

Iako princ Harry tvrdi da ga je obitelj prestala financirati nakon odlaska s kraljevske dužnosti, ali novobjavljeni podaci otkrivaju je da je princ Charles dao Sussexima pozamašnu svotu mjesecima nakon selidbe...
Vidi originalni članak

Princ Harry (36) je u velikom intervjuu s Oprah Winfrey (67) ispričao kako je Kraljevska obitelj prestala osiguravati novac njemu i Meghan Markle (39) u prvom tromjesečju 2020., nakon su se odselili iz Ujedinjenog Kraljevstva u SAD i odstupili s dužnosti.

POGLEDAJTE VIDEO:

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Međutim, novoobjavljeni računi pokazali su da je princ Charles nastavio osiguravati novac za vojvodu i vojvotkinju od Sussexa do ljeta 2020. godine.

Princ od Walesa dao je pozamašnu svotu novca Harryju i Meghan mjesecima nakon njihovog odlaska. Otplata poreza obvezniku od 2,4 milijuna funti kao naknada za adaptaciju njihove kuće u Frogmore Cottageu također uključuje 18 mjeseci najma. Novac za najam par je vratio Charlesu.

OTAC PRESKAČE CEREMONIJU Ništa od susreta: Princ Charles i princ Harry neće se vidjeti na otkrivanju kipa u čast Diane...

Viši glasnogovornik Clarence House rekao je da je princ od Walesa osigurao novac da pomogne svom mlađem sinu da postane financijski neovisan. Novi računi pokazali su da je Charles vojvodama od Sussexa i Cambridgea i njihovim obiteljima isplatio oko 4,5 milijuna funti.

- Kao što ćemo se svi sjetiti u siječnju 2020. kada su vojvoda i vojvotkinja najavili da će se odmaknuti od Kraljevske obitelji, vojvoda je rekao da će raditi na tome da se financijski osamostale - rekao je glasnogovornik.

Idi na 24sata

Komentari 4

  • medeki 24.06.2021.

    Pošto je kraljevska obitelj bila na listama za odstrijel, netko se dosjetio napravit unutarnjeg neprijatelja, i udaljit ovo dvoje. Ionako smetaju, a nasljednik može biti samo jedan. I uspjeli su, ponovno su svi omiljeni, osim naravno ove dvije crveno-crne ovce! Vuk sit, koza cijela.

  • Liberalist 24.06.2021.

    Neznam kako britanci, australci i kanadani trpe ove parazite.

  • barica_30 24.06.2021.

    Meghan je uspjela od princa napraviti žabu!

Komentiraj...
Vidi sve komentare