To je to što me zanima!

'Charles, sine, daj se probudi, daj, molim te, mami za ljubav'

UMORNI PRINC Dok je engleska kraljica Elizabeta II. sa zanimanjem pratila nastupe gajdaša i plesača, njezin sin Charles podbočio se na stolcu i odrijemao
Vidi originalni članak

Možda ga je dotuklo sunce, a možda ga je izmorilo mijenjanje pelena i igranje s jednoipolmjesečnim unukom Georgeom Alexanderom, šalili su se gosti festivala.

Princ Charles (64) na tradicionalnu proslavu škotske i keltske kulture došao je odmoran i dobro raspoložen, ali nije mu dugo trebalo da pred tisućama gostiju osramoti kraljevsku obitelj. Bio je budan dok su njemu i majci, kraljici Elizabeti II. (87) domaćini uručivali darove i pjevali himnu, ali kad su počele drevne viteške igre, princ je izgubio koncentraciju.

Zatvorio je oči i klonuo u stolicu, a kraljica ga je prijekorno gledala.

- Gurkala ga je nogom jer nije htjela da joj sin opet bude predmet sprdnje u svjetskim medijima, ali Charles uopće nije reagirao - rekli su gosti koji su sjedili iza kraljevske obitelji. Elizabetin suprug, princ Philip (92), nije se nimalo uzrujao zbog Charlesova ponašanja. Smirivao je kraljicu i uživao u festivalskom programu.

Charles se poslije igara vraća u London, gdje ga čeka supruga Camilla Parker Bowles (66), a nedostaje mu i unuk.

Elizabeta II. će, kao i svake godine, s mužem i poslugom ostati u škotskoj luksuznoj rezidenciji Balmoral do kraja listopada.

Idi na 24sata

Komentari 81

  • Mladjo_1 10.09.2013.

    A vidi im koljena..... štapići bobi...

  • Stevi 09.09.2013.

    a jadan,nitko ga ne razumije......samo mi nije jasno kako kraj gajdi spavati....pa to buči ko ludo.....

  • zlatko 09.09.2013.

    ma izgledaju ko vragovi a ne kraljevi i kraljice

Komentiraj...
Vidi sve komentare