To je to što me zanima!

Charlieja Sheena uhitili na Božić radi nasilja u obitelji

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video
Glumac je u petak uhićen radi obiteljskog nasilja i prijetnji. Žrtva nije završila u bolnici. Pretpostavlja se da je riječ o njegovoj supruzi Brooke Mueller
Vidi originalni članak

Glumac Charlie Sheen (44) u petak je uhićen na zimovanju u Aspenu. U policijskom izvješću navodno stoji kako je glumac napao suprugu te se opirao uhićenju i vrijeđao policajce. Na mjesto događaja došla je hitna pomoć, no nitko nije odvezen u bolnicu. Policijski glasnogovornik kaže kako je Sheen uhićen zbog optužbi za fizički napad i prijetnje. Pušten je iz pritvora uz jamčevinu od 42.500 kuna. Navodno se Charlie branio od napada pijane supruge Brooke Mueller (30) koja je nakon toga pozvala policiju u pomoć. Sudsko ročište zakazano je za veljaču 2010. godine. Charlijev glasnogovornik izjavio je kako ne treba brzati sa zaključcima te da nije sve onako kako se čini.

Idi na 24sata

Komentari 4

  • drug Tito_1 27.12.2009.

    bolje da je on nju nego ona njega

  • Frank Ribery 26.12.2009.

    spider87-nisu te shvatili!

  • vila raviola 26.12.2009.

    Taj je tukao i dvije prethodne zene i ponat je kao nasilan tip..i nema dugo da se ozenio i dobio blizance i sad mlati i trecu. Pa trebalo bi njega dobro \"\'protresti u glavu\". Mozda mu se malo um probistri..

Komentiraj...
Vidi sve komentare