To je to što me zanima!

Charlize: 'Bila sam u depresiji, mislila sam da ću umrijeti...'

Glumica je dobila Oscara za svoju ulogu u filmu 'Monster' za koju se udebljala dvadesetak kilograma. Ubrzo nakon filma, vratila se u top formu, no danas joj takve transformacije puno teže padaju
Vidi originalni članak

Charlize Theron (41) dovela se u top formu za film 'Atomic Blond' u kojoj glumi akcijsku junakinju. Na setu se nekoliko puta i ozlijedila, a cijeli proces snimanja i pripreme, glumica je nazvala 'brutalnim'. 

Nakon fizički zahtjevne uloge, Charlize je, kaže, htjela glumiti u nekom 'manjem filmu'.

- Htjela sam ulogu u koju cijela mogu ući, pa mi se svidjela ponuda za 'Tully' - objasnila je Charlize koja je utjelovila samohranu majku troje djece. Za tu ulogu, trebala je 'nabaciti' gotovo 20 kilograma. Iako je to već napravila za film 'Monster' za kojeg je dobila i Oscara, Charlize je ovaj put transformacija teže 'pala'. 

- Ovaj put sam osjetila posljedica na svojem zdravlju. Zbog šećera sam pala u tešku depresiju, bila sam bolesna. Nisam mogla izgubiti te kilograme. Nazvala sam liječnika i rekla sam mu: 'Mislim da umirem' - ispričala je Theron. 

via GIPHY

Charlize je u intervjuu nahvalila i redateljicu Petty Jenkins, koja je režirala 'Monster', a nedavno i 'Wonder Woman'. 

- Mislim da će 'Wonder Woman' promijeniti puno toga za filmove u kojima žene imaju glavne uloge - rekla je glumica. 

Idi na 24sata

Komentari 41

  • plik 13.07.2017.

    Sirota, kakve muke, takve sigurno nitko nije iskusio.. ma, nikad mi nije jasno čemu to pres.ravanje pred cijelim svijetom..

  • emilzatopek 13.07.2017.

    Charlize je od onih, uvjetno rečeno "vrsta" žena (ne poznajem drugi termin) koja me intrigira. Njoj bi se moglo naći ne malen broj zamjerki na izgled ali ona naprosto plijeni svojom izražajnošću, ekspresijom lica. Pri tome nije važno je li našminkana ili nije, je li u lijepoj odjeći ili ne. To je po mome ukusu žena koja privlači, o kojoj moraš razmišljati, koju kad vidiš ne pada ti možda na prvu misao seks, već prvo kava, razgovor. Pobuđuje maštu ali na profinjen način.

  • Mél.C.B.🌼 12.07.2017.

    Prelijepa!☺

Komentiraj...
Vidi sve komentare