To je to što me zanima!

Charlize bilo neugodno čuti da je i ona pokazala svoje grudi

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video
Slušajući voditelja Setha MacFarlanea koji je pjevao o svim grudima koje smo imali priliku vidjeti na filmu, Charlize Theron bilo je neugodno pa je prekrila glavu rukama
Vidi originalni članak

Charlize Theron nisu najbolje 'sjele' šale na njezin račun na ovogodišnjoj 85. dodjeli Oscara. Slušajući pjesmu voditelja Setha MacFarlanea o svim grudima koje smo imali prilike vidjeti u filmovima u kojoj pjeva kako je i ona pokazala grudi u filmu 'Čudovište', Charlize je izgledala kao da joj je neugodno to slušati. Ozbiljnog lica nagnula je glavu na jednu stranu i prekrila je rukama.

- Vidjeli smo vam grudi - šaljivo pjeva voditelj nabrajajući kako su osim nje grudi pokazale i njezine kolegice Naomi Watts, Angelina Jolie, Anne Hathaway, Halle Berry, Nicole Kidman, Kristen Stewart, Helen Hunt i druge.

Idi na 24sata

Komentari 40

  • The_Darkgirl 25.02.2013.

    Ovo je za plakanje, mislim stvarno.. zar je do ovoga doslo?!?! ccc.. Nemojte unistavati reputaciju novinarskoj profesiji, molim vas ..

  • WOMANIZER 25.02.2013.

    nicole kidman se nasmijala (probala je)! xD

  • sara100 25.02.2013.

    Ja san isto u početku mislila da je njoj i Naomi neugodno ali onda vidiš da ona ima drugu haljinu,a Naomi drugu frizuru pa je bilo odma jasno da je namontirano.

Komentiraj...
Vidi sve komentare