To je to što me zanima!

Chef u novom serijalu ugostio roditelje, pripremit će im jelo

Poznati chef u emisiji 'Guštan s Pažaninom' otkrit će kako izgleda kada on priprema obroke u svojem domu. Ivanu će, između ostalih, u goste doći i Jelena Rozga, Tonči Huljić, Zorica Kondža
Vidi originalni članak

U svom domu u Splitu ugostio sam drage ljude kako bih im pripremio jela, ali ujedno educirao i njih i publiku koja će to gledati. Osim kuhanja, tu je i element odlaska po namirnice na splitsku peškariju i u razne trgovine, ispričao je splitski chef Ivan Pažanin (36) za RTL. Tijekom šest epizoda 'Guštan s Pažaninom' Ivanu će u goste dolaziti članovi njegove obitelji i prijatelji te poznate osobe iz društvenog života.

POGLEDAJTE VIDEO:

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

- Volim kuhati pa onda volim i prijatelje počastiti hranom. Od mediteranske do kontinentalne, nađe se tu svega - otkrio je Pažanin. U prvoj epizodi emisije splitski chef ugostio je svoje roditelje, mamu Snježanu i tatu Antu

Njegova mama na večeru je donijela album iz Pažaninove mladosti te otkrila da je njezin sin od malih nogu bio pravi zavodnik. Umjesto pet djevojaka, na njegov ih je rođendan stiglo 25. 

Pred kuharom je zahtjevan zadatak s obzirom na to da je otac Ante ribar i moreplovac. S jednostavnim domaćim namirnicama Ivan će roditeljima skuhati objed.

TRI, DVA, JEDAN-KUHAJ!' Vidovnjakinja Fatima otkrila gledateljima: Pažanin se ženi

Ivanu će, između ostalih, u goste doći i Jelena Rozga (43), Tonči Huljić (59), Zorica Kondža (60) i njezin suprug Joško BanovŽeljka Klemenčić.

Idi na 24sata

Komentari 0

Komentiraj...
Vidi sve komentare